Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért kell, illetve jó vajúdni...

Miért kell, illetve jó vajúdni még akkor is, ha a vége császár lesz?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy pár órát "kell" vajúdni, mert ez a baba és a mama érdeke is. Miért?
2009. nov. 27. 21:05
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
31%
16:17 hát te .... á mindegy. Nem ér az egész annyit, hogy vitába keveredjek. Az igaz hogy Magyarország le van maradva, sok mindenben.
2009. nov. 29. 20:36
 22/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

(De még mindig nem tudom, hogy miért "kell" vajúdni, és lehet, hogy soha nem is fogom megtudni. Az az egy biztos, hogy én nem érzem semmi hátrányát annak, hogy a mi életünkből ez kimaradt.)

2009. nov. 29. 20:53
 23/42 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem olvasgasd át a válaszokat még egyszer. Le van írva pontosan. De leírom még egyszer MERT ÍGY A BABA FELKÉSZÜL A KINTI ÉLETRE. ÉS TUDJA HOGY MOST VÁLTOZÁS KÖVETKEZIK BE AZ ÉLETÉBE.
2009. nov. 29. 22:38
 24/42 anonim ***** válasza:
47%
Igen Magyarország sok mindenben le van maradva, de nem pont Németországhoz képest. Én meg azt mondom, inkább vezetem itthon a cégem minthogy egy német csicskása legyek. Egyébként ezt a mondatot meg nem is értem: megkenhető orvosok?????????????????? Mivel kened őket meg pláne minek?
2009. nov. 29. 22:41
 25/42 anonim ***** válasza:
29%
A dokim mondta, hogy ez is szülés, nincs vajúdás mert minek, felvágnak kiveszik varnak és a gyereknek se lesz semmi baja.
2009. nov. 30. 08:02
 26/42 anonim ***** válasza:
29%
Ja lefelejtettem, a doki 50 év alatt nem látott még sokkos gyereket császár miatt ahol nem volt vajúdás.
2009. nov. 30. 08:04
 27/42 anonim ***** válasza:
82%

22:41!

Jó, ha neked céged van és még megy is az más. De a legtöbb embernek nem cége van, hanem minimálbéres állása vagy még az sem. És ennek ellenére áll a doki előtted, szinte nyitja a zsebét és várja a pénzt, mikor kiderül, hogy terhes vagy. Persze vannak ebben is kivételek, de ebben sem ez a gyakoribb.

Fejlettebb No., mint mi. Utaztam már eleget, No.-ban ért teljesen ingyen olyan wc-re mész be a benzinkúton, hogy szinte ki is törli, ha végez az ember(bocsi), mikor átjössz a határon és bemész az első kútra, ott ül a wc-s néni(!!!) és kéri a pénzecskét. Ezért cserébe madzagra felkötött papírtörlőt kapsz kézmosáshoz, kitörölni meg még azt sem.

Na jó, ez egy lebutított hasonlat volt, de példának megfelel. Persze vannak náluk gazdagabbak is, de hozzánk képest ők is előre vannak.

Persze erről nem mi tehetünk, hanem az évek, mert folymatosan csak rombolnak itt nálunk.

2009. nov. 30. 10:01
 28/42 A kérdező kommentje:
KÖSZI, HOGY LEÍRTAD MÉG EGYSZER!!!
2009. nov. 30. 13:32
 29/42 anonim ***** válasza:
0%

22;41

Te milyen jogon ocsarolod a nemet kismamit.

Utalom h ezen az oldalon allandoan lealazzak a kulfoldon elo magyarokat.Mi Kanadaban elunk de nem nyaljuk a kanadaiak segget.

Csak lehet h epp azert jottunk ki mert sajnos nincs penzunk es cegunk mint neked kedves 22;41-es.

Miert kell egybol azt allitani h nyaljuk a segget annak az orszagnak ahol elunk?

Meg ilyen h Hitler szulo hazaja?Magyar orszagra is lehetne ilyen "szepeket" mondani:Szalasi,Rakosi es a tobbiek vajon mik voltak??????

Szanalmasak vagytok.

Es itt az orvosok zsebet se kellett megtomkodnunk penzel megis mindent megtettek ertunk.

Igen,most jon az erv h mert a kanadai orvosoknak eleg a fizuja ami igaz is es ezzel mecafoltam azon allitasotokat h a magyarok nincsenek

le vannak maradva.

Abban igaza van az angliai kismamanak h a magyarorszagi egezsegugyi ellatas nem rosz,oda figyelnek a kismamakra,kulfoldon pl nincs ennyi uh meg vizsgalat.

A kerdesre valaszolva pedig: en 25 orat vajudtam es megis itt vagyok,tul eltem van egy eleteros,makk egezseges 5 honapos kisfiam.

Ha nem tudod vallalni a fajdalmat meg a nehezseget akkor gyereket se vallalj mert sok nehezseget jelent egy gyerek.

Es az orvosok szerint igenis jot tesz.Nem veletlenul lett ez igy kitalalva!

2009. nov. 30. 18:29
 30/42 anonim ***** válasza:
47%
*megcafoltam
2009. nov. 30. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!