Ha EDA-t kérek és esetleg császár lesz a vége akkor ugye nem fognak elaltatni?
szia!
én császárral szültem és nem altattak el!
Császárnál alapba Edát szoktak adni, és nem altatnak.
Kivéve, ha valaki úgy jár mint ér, hogy beadták az Edát, és olyan volt, mintha semmi sem történt volna. Szóval altattak. Mert idő már nem volt megismételni.
Császárnál alapból spinális érzéstelenítés van. Altatás csak abban az esetben, ha nem tudják kivárni az érzéstelenítő hatását. Szülésfelkészítőn mondták, hogy 3 perc. (vagy ha Te kéred)
Nálam mivel nem tágultam sem a burokrepesztéstől, sem az OTT-tól, utsó mentsvárként EDA-t adtak, hátha ellazulok. Sajnos kitolásnál kislányom szívhangja leesett,azonnal toltak a műtőbe. EDA-t adtak 3 adagot, és így műtöttek. Éjjel 2x, reggel mikor kivették a csövet, akkor még 1x kaptam 1-1 adagot. Reggel fel is kelhettem, nem kellett feküdnöm 24 órát.
Sétálós EDA ebben a kórházban nem volt, és nem lehetett ennél a "simánál" felkelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!