Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A párom nem akar bejönni...

A párom nem akar bejönni velem szüléskor a kórházba. Szerintetek nem örül a babának?

Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy úgysem tudna mit csinálni amíg szülök inkább dolgozik, így több pénzünk lesz. Mondtam neki, hogy akkor legalább kint várjon, de azt sem akarja. Végül is tényleg nem sok hasznát venném bent a szülőszobán, mert a gyereket nekem kell megszülnöm, de úgy illene, hogy addig kint várakozik és nem éppen dolgozik. Nem?
2013. dec. 28. 10:04
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
68%
ez igaz nem elvaras egy ferfitol sem de viszont egy nonek szuksege van akkor is tamogatsra minimum a tudat hogy akivel megosztja az eletet az kint varja higy megszulessen a gyerekuk amikor en szultem azt mondtak az orvosok hogy 18-20 orat is vajudhatok ezt este 9 kor mondta az orvos igy hazakuldtem a ferjem es a sogorom mondvan majd bejonnek holnap este 00:30 kor hivtam telon higy nagyon hianyzik es nagyon felek jo lenne ha ott lenne es tamogatna jelzem apas szulesunj lett volna amugy is a lenyeg hogy a ferjem begyalogolt bekesrol bekescsabara hogy ott lehessen mellettem es pont akkor ert be a szuloszobara mikor mar a kitolas volt csak 4 es fel orat vajudtam hajnak 1:35 re lett meg a kisfiam aki most 10 honapos szerintem aki szereti a feleseget es kivancsi a gyerekere minimu m a folyoson van de mindenki velemenye mas :)
2013. dec. 29. 02:24
 42/47 anonim ***** válasza:
54%
legutolso valaszolo vagyok elfelejtettem irni hogy nallunk is az elso gyerek volt es csak 4 es fel ora volt ami nehez volt utanna merhetetlen orom es mar el is felejtettem az a 4 oranyi fajdalmat:)
2013. dec. 29. 02:30
 43/47 A kérdező kommentje:
Én kérdi fogok EDA-t.
2013. dec. 29. 08:37
 44/47 anonim ***** válasza:
60%

Az én párom nem volt bent, még a kórházban sem, mert dolgoznia kellett (ment éjszakára). Ha akart volna se tudott volna bejönni, mert nem engedték el szabira sem.

Este fél 8kor toltak a műtőbe, akkor hívtam, ő a buszt várta (császáros szülés), 10kor küldtem neki egy fotót és egy sms-t a gyerekről, hogy gratulálok, apa lett. Ez pénteken volt és csak vasárnap tudott jönni látogatni is (utána nem jött többször). Kedden reggel engedtek haza minket a kórházból.

Nála jobb apát elképzelni sem tudnék, rajongásig imádják egymást a gyerkőccel, ennek már több, mint 4 éve.

2013. dec. 29. 14:27
 45/47 anonim ***** válasza:
0%

Az én férjem idősgondozásban dolgozil ha kell fürdet,pelenkáz. De a szülőszobára ő sem akar bejönni. A vajjudásnál ott lesz de mikor nyomni kell inkább kint várja hogy meghallja a kislánya sírását.

És én ezt megértem és tiszteletben tartom. Én szerettem volna ha ott lenne végig, nert félek,de ha ottvan azon kivül hogy fogja a kezem n tud mit tenni. És ugyanugy félni fogok ha ott van ha nincs. ja és a fájdalmam se tudja csillapitani látja ahogy szenvedek vérzek,ez nagy fájdalom lesz neki is. Jobb is ha nem lesz ott igy nem fog arra gondolni ha a másoddikkal probálkozunk hogy hogy szenvedtem.

De az is lehet hogy ideje nem lesz kimenni mert már ki is pottyan(nem valószínü) de ha ő ezt szeretné...

2013. dec. 29. 16:15
 46/47 anonim ***** válasza:

azért begyalogolni békésröl nem semmi. ha tul sokaig vajjudok én is hazaküldöm aludni mert nem hoanyzil hogy hazafelé vezetés közben elaludjon(szarvas-békéscsaba)

és ha esetleg lemarad az se baj csak ne essen baja. szükségünk lesz rá még jo pár évtizedig.

45#

2013. dec. 29. 16:20
 47/47 anonim ***** válasza:
78%

Velem sem lesz bent szülésnél a párom a barátnőm jön be a szülésre , de apuka a folyosón fog várakozni. Ez így volt az első kettőnél is és most is így lesz.

Nekem azért fura , h még csak a folyosón se akar lenni, szerintem azon a pár órán már nem múlik,h mennyit keres.Én nagyon megharagudnék rá, ha legalább kint a folyosón nem várakozna.

De szerintem ezzel minősíti magát a párod, ezek szerint neki a pénz fontosabb a családnál.

2014. jan. 1. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!