A párom nem akar bejönni velem szüléskor a kórházba. Szerintetek nem örül a babának?
Az én párom nem volt bent, még a kórházban sem, mert dolgoznia kellett (ment éjszakára). Ha akart volna se tudott volna bejönni, mert nem engedték el szabira sem.
Este fél 8kor toltak a műtőbe, akkor hívtam, ő a buszt várta (császáros szülés), 10kor küldtem neki egy fotót és egy sms-t a gyerekről, hogy gratulálok, apa lett. Ez pénteken volt és csak vasárnap tudott jönni látogatni is (utána nem jött többször). Kedden reggel engedtek haza minket a kórházból.
Nála jobb apát elképzelni sem tudnék, rajongásig imádják egymást a gyerkőccel, ennek már több, mint 4 éve.
Az én férjem idősgondozásban dolgozil ha kell fürdet,pelenkáz. De a szülőszobára ő sem akar bejönni. A vajjudásnál ott lesz de mikor nyomni kell inkább kint várja hogy meghallja a kislánya sírását.
És én ezt megértem és tiszteletben tartom. Én szerettem volna ha ott lenne végig, nert félek,de ha ottvan azon kivül hogy fogja a kezem n tud mit tenni. És ugyanugy félni fogok ha ott van ha nincs. ja és a fájdalmam se tudja csillapitani látja ahogy szenvedek vérzek,ez nagy fájdalom lesz neki is. Jobb is ha nem lesz ott igy nem fog arra gondolni ha a másoddikkal probálkozunk hogy hogy szenvedtem.
De az is lehet hogy ideje nem lesz kimenni mert már ki is pottyan(nem valószínü) de ha ő ezt szeretné...
azért begyalogolni békésröl nem semmi. ha tul sokaig vajjudok én is hazaküldöm aludni mert nem hoanyzil hogy hazafelé vezetés közben elaludjon(szarvas-békéscsaba)
és ha esetleg lemarad az se baj csak ne essen baja. szükségünk lesz rá még jo pár évtizedig.
45#
Velem sem lesz bent szülésnél a párom a barátnőm jön be a szülésre , de apuka a folyosón fog várakozni. Ez így volt az első kettőnél is és most is így lesz.
Nekem azért fura , h még csak a folyosón se akar lenni, szerintem azon a pár órán már nem múlik,h mennyit keres.Én nagyon megharagudnék rá, ha legalább kint a folyosón nem várakozna.
De szerintem ezzel minősíti magát a párod, ezek szerint neki a pénz fontosabb a családnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!