Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A párom nem akar bejönni...

A párom nem akar bejönni velem szüléskor a kórházba. Szerintetek nem örül a babának?

Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy úgysem tudna mit csinálni amíg szülök inkább dolgozik, így több pénzünk lesz. Mondtam neki, hogy akkor legalább kint várjon, de azt sem akarja. Végül is tényleg nem sok hasznát venném bent a szülőszobán, mert a gyereket nekem kell megszülnöm, de úgy illene, hogy addig kint várakozik és nem éppen dolgozik. Nem?
2013. dec. 28. 10:04
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy nekem sem volt ott. A kórteremben rajtam kívül meg heten voltak, egynek volt ott a párja. Na bumm, akkor mi van?
2013. dec. 28. 10:35
 12/47 anonim ***** válasza:
40%
Azzal nincs semmi baj, ha a kórteremben nem szeretne bent lenni. Nem mindenki bírja. Na de hogy még a kórházban sem képes várakozni... Szeret téged egyáltalán?
2013. dec. 28. 10:36
 13/47 anonim ***** válasza:
51%

"Kerdem en ha most egyedul hagy mi lesz ha beteg leszel raszorulo apolasra szorulo??? akkor is egyedul hagy?

Majd egyszer a halalos agyadon elmegy melloled mertugysemtudsemmitttenni??? "

Hat agy az nem sok szorult beléd, kedves szülésznő.

2013. dec. 28. 10:36
 14/47 anonim ***** válasza:
73%

Az én férjem azt mondta, hogy nem bírná megtenni, hogy nincs ott velem a kórházban. Izgulna, félne, nem bírná ki.

Így is lett, bevitt és ott is maradt. Támogatott engem, segített fel-alá járkálni, és akkor is fogta a kezemet, amikor kiderült, hogy gondok vannak. Szerencsére később minden rendeződött, és ő volt a legboldogabb, még akkor is, ha aznap "nem dolgozhatott, hogy még több pénzünk legyen..."

Egyébként nem napokat szülnek az emberek, maximum egy fél nap, egy nap megy el erre úgy az egész életből... azt meg hülyeségnek tartom, hogy a régi idők szüléseihez hasonlítják a mait. Egyébként egy ehhez hasonló kérdés volt már pár hete, ott valaki egyenesen egy macska fialásához mérte a nő szülését, és hozzátette, hogy a nők csak azért akarják, hogy bent legyen a férfi a kórházban, mert annyira tipikusak, hogy mikor szenvednek, akkor szenvedjen a párjuk is...

No comment.

2013. dec. 28. 10:38
 15/47 anonim ***** válasza:
57%
Na nálad sem szülnék kedves szülésnő!Ha bejön a férjem te tuti neki esnél mert nem volt bent a szülésnél.Csak gratulálni tudok neked!
2013. dec. 28. 10:39
 16/47 A kérdező kommentje:
Megértem, hogy nem akar bejönni, hiszen ez lesz a negyedik gyereke és az első háromnál sem volt bent. De, hogy még a kórházba sem akar bejönni...
2013. dec. 28. 10:43
 17/47 anonim ***** válasza:
34%
Ezek szerint csak nem érted meg ha ezen agyalsz itt!Az előző gyerekeket is te szülted?
2013. dec. 28. 10:45
 18/47 A kérdező kommentje:
Ez lesz az első közös gyerekünk.
2013. dec. 28. 10:47
 19/47 anonim ***** válasza:
45%
Az első háromnál sem volt bent még a kórházban sem?
2013. dec. 28. 10:49
 20/47 anonim ***** válasza:
57%
az én férjem el se birná képzelni, hogy ne legyen bent. söt, a szülöszobában is bent lesz, persze nem a combjaim közt... ö szeretne részese lenni annak a pillanatnak, amikor a kisfia a világra jön. az a minimum, hogy kint vár szerintem. ö arra az idöszakra 2 hét szabadságot vett ki.
2013. dec. 28. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!