Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A párom nem akar bejönni...

A párom nem akar bejönni velem szüléskor a kórházba. Szerintetek nem örül a babának?

Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy úgysem tudna mit csinálni amíg szülök inkább dolgozik, így több pénzünk lesz. Mondtam neki, hogy akkor legalább kint várjon, de azt sem akarja. Végül is tényleg nem sok hasznát venném bent a szülőszobán, mert a gyereket nekem kell megszülnöm, de úgy illene, hogy addig kint várakozik és nem éppen dolgozik. Nem?
2013. dec. 28. 10:04
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
92%
Vagy fél a kórházaktól, csak ciki ezt bevallania, vagy tojik rátok. Ez a két verzió lehetséges első blikkre.
2013. dec. 28. 10:12
 2/47 yuda ***** válasza:
55%

Tisztában vagyok a modern kor új szokásával, hogy az apáktól elvárják evidensen, hogy benn legyen szüléskor. Ha nincs benn, elítélik és ócsárolják.

Régen ez nem így volt és mégis megszültek az asszonyok.

Abból, hogy nem akar ott lenni valaki a szüléskor, még messzemenő következtetést szerintem nem kell levonni.

Persze ismert előttem, hogy hiányos információk ellenére majd jönnek akik szerint nem szeret, vagy még radikálisabbak, akik rákérdeznek, miért vagytok együtt, vagy még ezt is lehet fokozni- "váljatok el" jelszóval dobálózók. Kibicnek semmi sem drága.

Sajnos ezek az emberek csekély értelmüknél fogva nem látják át a ti helyzeteteket, mégis jobban tudják. Véleményem szerint ne vonj le következtetést és ezen ne vesszetek össze, ha egyébként jól kijöttök. Azután is fel fog kelni a nap és semmi tragikus nem történik.

2013. dec. 28. 10:13
 3/47 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem eleve butaság elvárni, hogy ott legyenek. Amikor a lányom született, ha nem én feküdtem volna kiterìtve majdnem egy teljes napon àt, konkrétan halálra untam/aggòdtam volna magam egyszerre. Miért lenne pusztán attòl rossz ember, hogy inkább elterelné a gondolatait, elfoglalná magát hasznosan?!
2013. dec. 28. 10:23
 4/47 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ott lesz a párja, csak az enyém nem.
2013. dec. 28. 10:24
 5/47 anonim ***** válasza:
62%

apósom bevitte anyóst a kh-ba,és hazament a dolgát csinálni,apu a kórházban volt anyuval...(bemenni egyikük sem mehetett,régen volt)

Mindketten jó apák,nem ez határozza meg őket...

Nekem furcsa lenne,ha férjem nem akarna ott lenni,elsőnél szó nélkül bejött velem,most akkor fog,ha a nagyobb felügyeletét meg tudjuk oldani,de nagyon rosszul érintené,ha nem látná rögtön a gyereket..szóval szerintem ezt is megoldjuk..

2013. dec. 28. 10:28
 6/47 anonim ***** válasza:
51%

"Mindenkinek ott lesz a párja, csak az enyém nem."

Ezt a marhaságot honnan veszed??.

2013. dec. 28. 10:33
 7/47 anonim ***** válasza:
53%

"Mindenkinek ott lesz a párja, csak az enyém nem."

Ja, ha neked ez valamiféle verseny, akkor elég buta vagy.

Sok ember írtózik a kórháztól, a szülés vagy szép közös élmény, vagy horror, attól függöen, hogy ki mennyire érzékeny.

Ha a párod nem akar ott lenni, akkor tartsd tiszteletben ezt a véleményét - és az meg, hogy adott esetben 8-10 órát áll a folyosón, teljesen értelmetlen dolog.

2013. dec. 28. 10:34
 8/47 anonim ***** válasza:
40%

Ja neked az a bajod,hogy mit szólnak mások?Hát mondd azt,hogy a te férjed a gyerekszobán ügyködik még,hogy tökéletes legyen mire hazamentek.

Én nem akarom,hogy a férjem bejöjjön a szülőszobába.Semmiképp.De a folyóson kint lesz az tuti.És nem azért mert elvárás hanem mert így akarja.Ő kérte/mondta.

Ha még oda se jönne azon se akadnék ki.Ettől még várja a picit nagyon és jóformán többet beszél róla mint én.

Nem ez fogja meghatározni a szeretetét.

Nem kellene ezen agyalnod szerintem.

2013. dec. 28. 10:34
 9/47 anonim ***** válasza:
45%

Aki szereti a feleseget az nem hagya magara pont az elete egyik legfontosabb es legfajdalmasabb napjan.

Egy no tele van felelemmel es a szules egy nagy ismeretlen es fajdalmas dolog.

Egy igazi ferfi tamogatja a feleseget ebben ott van jelen van pucolja a hanyast torolgeti a fejet segiti biztatja szozban es erintesben.

..Meg a legsotetebb arab torok is ott van a szulesnel ma mar nyugat EU ben mert ertik hogy ez egy fontos dolog.

ezen kivul a kisbaba elso perceit mindket szulovel kell hogy atleje ez segiti a kotodest es a nyugodt kedest.

Kerdem en ha most egyedul hagy mi lesz ha beteg leszel raszorulo apolasra szorulo??? akkor is egyedul hagy?

Majd egyszer a halalos agyadon elmegy melloled mertugysemtudsemmitttenni???

A ferjed viselkedese kozepkori es erzeketlen!!!!

,,egy szuleszno,,

2013. dec. 28. 10:35
 10/47 anonim ***** válasza:
82%
Nos én férfi vagyok, ha oda kerülne a sor, akkor biztosan bemennék a párommal, akkor is, ha tudom, hogy a kórházi szagoktól minden bajom lesz. Kibírnám, hiszen nagy élmény ott lenni. Egy biztos viszont, hogy konkrétan a szülést nem nézném végig. De előtte ott lennék vele, majd amint megvan a baba ismét. Xarnám le a munkát, nem az a kis pénz hiányozna és szerintem ezek olyan dolgok amik nem pénzel mérhetőek. A szülésnél pedig mindenkinek jobb lenne ha nem lennék bent :D szeretnék, de, nah...
2013. dec. 28. 10:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!