Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » "Segítség". Mit csináljak?...

"Segítség". Mit csináljak? Már tényleg nem tudom mi lehet a baj.

Figyelt kérdés

33 hetes kismama vagyok. Minden éjjelem egyre rosszabb és rosszabb. Amikor esténként tusolok, akkor nagyon éles szúró fájdalom jelentkezik a hasam alsó részében és lesugárzik egészen "oda". Pedig nem tusolok forróvízben éppen csak kellemes langyosban. Kádban azért nem fürdöm már, mert nem bírok kiszállni belőle és nem mindig van otthon segítség.

Éjjel pedig rendszeresen egy este többször is arra ébredek, hogy görcsöl a hasam vagy szúr.

Van, amikor rosszat álmodom és hirtelen arra ébredek, hogy rettenetesen görcsöl az egész hasam, de legtöbbször a baba meg sem mozdul ilyenkor.

Voltam védőnőmnél, dokinál de legyintettek és komolyan sem vettek...

Szerintetek mit kéne tennem?

Ha újra jelentkezik hívjam az ügyeletet?

Van menjek be a kórházba és kérjem, hogy fektessenek be?

Mert sajnos a lábaim is rettenetesen vizesednek és emiatt már be akartak fektetni, de a végén ebből sem lett semmi...

Ennek lehet köze a hasi fájdalmaimhoz?

Vagy én nem csinálok jól valamit?

2013. dec. 16. 07:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt jobb lenne az orvosnak elmondani, mert lehet ártalmatlan dolog is, de akár annak a jele is, hogy nyílik a méhszáj - ami egyelöre túl korai lenne.

Föként az éjszakai görcsök elég gyanusak, jobb lenne az orvossal megbeszélni.

A vizesedés miatt viszont mindenképpen kellene valamit tenni, mert abból komoly bajod lehet neked is meg a babának is.

És nem te teszel valamit rosszul, hanem a védönö, ha szerinte ez lényegtelen.

2013. dec. 16. 07:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A lesugárzó fájdalom lehet attól, hogy a baba nyom valami ideget.

Mindenesetre furcsa, hogy görcsölsz és nem vesznek komolyan. :(

2013. dec. 16. 08:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit nem csinálsz rosszul! Beszélj a dokiddal, mert ezek az éjszakai görcsök elég nyugtalanítóak, és a vizesedés pedig lehet a toxémia jele! Utóbbi nagyon veszélyes!
2013. dec. 16. 12:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyan ez a problémám, mint neked, csak azzal a különbséggel, hogy én 31 hetes vagyok, és annyira nem vizesedem, mint te kérdező.

A védőnőm nekem annyit mondott, hogy nyílik a méhszájam, az orvosom, meg azt, hogy nincs semmi komoly gondom, pihenjek sokat, de nem sokat ér az sem

2013. dec. 16. 16:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen...nekem is eléggé rossz, hogy a védőnőm is mást mond, de a dokim is. Aztán még az orvos engemnéz hülyének, mert a végén már nem tudom mi az igaz.
2013. dec. 17. 05:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!