Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után a harmadik nap láz?

Szülés után a harmadik nap láz?

Figyelt kérdés

Belázasodtam ma, kapok antibiotikumot és lázcsillapítót, de nem megy le.

Elvileg minden rendben van, ez napok óta lappanghatott bennem és most jött ki. Mert minden eredményem jó.

Viszont, egyszerűen nem tudok a kórházban pihenni. Segítséget kérek, hogy vegyék át a babát amíg lezuhanyzok, nem veszik át. Pedig semmit sem pihentem, negyven fokos lázzal. Ha át is veszik, akkor húzzák a szájukat, én viszont félek, hogy elkapja tőlem.

Ezt otthon is tudjuk csinálni, csak azt mondják, hogy a protokoll úgy van, hogy legalább egy napig nem szabad, hogy lázas legyek, és utána lehet hazamenni.

Viszont otthon könnyebb lenne nekem, itt ráadásul be is vagyok feszülve.

Saját felelősségre hazaengedhetnek, nem?

nov. 28. 15:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Ez az a helyzet, ahol betegjogi képviselőhöz fordulnék. Megvárják amíg elájulsz vagy mi?
nov. 28. 15:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Párom is azt akarja. De engem most inkább az érdekel, hogy haza tudjak menni, otthon van segítségem. Féltem nagyon nagyon a kicsit.
nov. 28. 15:54
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

Szoptatsz ? Mert ha szoptatsz akkor nem fogja tőled elkapni adod neki az antitesteket.

Ilyen esetben én haza mennék , nem bíróság, oda mész, ahova akarsz.

nov. 28. 16:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Saját felelősségre bármikor hazamehetsz.

Így én is hazamennék a helyedben. Semmi értelme úgy bentmaradni, hogy úgy lábadozz, hogy mellette 0-24-ben láss el egy újszülöttet egyedül.

nov. 28. 16:36
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Valami tapszeres no lepontozta a 3. valaszt 🤦🏻‍♀️
nov. 28. 16:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ellenőrizték, hogy nem gyermekágyi láz, meg minden? Nem maradt bent méhlepény, ilyenek? Lehet evidensnek tűnő kérdés, de egynémely kórház annyira gáz, hogy meg se lepne, ha ez senkinek nem jutna eszébe.

Nem tudod átkérni magad fizetős szobába? Elvileg hazamehetsz saját felelősségre, de nem tudom, hogy mi kell ehhez és frissen szülve, kialvatlanul, lázasan fogalmam sincs, mennyire tudsz most kiállni magadért. Ha csak vírusfertőzés vagy ilyesmi, aminek az egész szüléshez semmi köze, akkor meg eleve nem kéne ott legyél a többi frissen szült nő között kisbabával. Nem a te hibád, ne érts félre, de ez krva gáz. Kérd meg a férjed, hogy tiszta fejjel járjon ott egy kört és menjen ezeknek utána, mert ez minden szempontból veszélyes és embertelen. Veled leginkább, de felesleges kockázat az összes többi anyukának is.

nov. 28. 18:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
6os pontosan. Nekem nemrégen két ismerősöm is úgy járt amúgy, hogy bent maradt méhlepény darab. Ebből az egyiknek császár volt, ami még gázabb szerintem.
nov. 28. 19:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ellenőrizzék a méhedet, mert tényleg ilyenkor az a leggyanúsabb. Ha nem a melled gyulladt be, de azt éreznéd. Ha meg "csak" vírus, akkor szoptass és a baba védett lesz. Illetve különítsenek el a többi kismamától.
nov. 29. 05:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Hazajöttünk végül. A láz is elmúlt. Jól gondoltam, hogy beteg lettem, mert a torkom is begyulladt, de már minden rendben. :) Szerintem azért sem voltam bent jobban, mert abszolút nem pihentem, hiába kértem segítséget. De már itthon az első nap után sokkal jobb volt. Köszönöm mindenki válaszát!
dec. 1. 13:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szuper, jobbulást akkor és jó babázást ❤️
dec. 1. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!