Akik simán szültek nekik milyen volt a harmadik szülés?Kegyforma.Kaphatok harmadik szülésről tapasztalatokat?
Figyelt kérdés
Nekem az első alig fájt,a másodiknál azt hittem meghalok..igy most rettegek a harmadiktól.
Hogy mulasszam el ezt a pánikot?
Tudom hogy nem minden szülés egyforma.
2021. nov. 8. 19:08
1/5 anonim válasza:
5 gyerekem van, az első volt a legkönnyebb, a harmadik a legnehezebb. A 2. 4. és 5. olyan közepes volt.
Mindenkinek más
2/5 anonim válasza:
Az első majdnem 2 nap és azt hittem, meghalok.
A második "csak" 1 nap és ott is azt hittem, hogy meghalok.
Előre "várom" a harmadikat. De valahogy majd csak lesz...
3/5 anonim válasza:
A harmadik szülésem volt a leggyorsabb. Sikerült a gátvédelem. Ellenben nagyon sok jósló fájásom volt. Ez kicsit fárasztó volt napokkal előtte.
4/5 anonim válasza:
3. szülés jobban fáj,de gyorsabban megszületik és könyeben jön vilgára
5/5 anonim válasza:
Nekem a harmadik volt a leghosszabb és a legfájdalmasabb is, szóval szerintem egyénfüggő.
Semmi köze ahhoz az előző kettő milyen volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!