Ti szülés után feküdnétek olyan korteremben amiért fizetni kell?
Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 09:57
1/9 anonim válasza:
Igen, feküdtem, és ha mégegyszer szülnék, akkor is ezt választanám. Mindent megért, hogy nem kellett másokat hallgatnom négy napon keresztül, és úgy fekhettem, ahogy akartam, azt csináltam, amit akartam, nem kellett tekintettel lennem senkire, mert egyedül lehettem. Nagyon jó döntés volt.
2/9 anonim válasza:
igen, ha lesz rá lehetőségem - pénzem, mindenképp azt választjuk. Kell a pihenés, én nem szeretném, hogy apuka csak üvegablakon keresztül nézhesse a babát (nálunk ez van). 5000-10.000közt van az alapítványi mindenhol/ éjszaka, én mindenképp szeretném igénybe venni.
3/9 anonim válasza:
Első babával normál 3 ágyas szobában voltam,de nagyon elfáradtam,a szobatársak férjei folyton bent voltak,akkor is,ha szoptattam,így ez elég kellemetlen volt (pláne,hogy minden új volt,bénáztam),ha nem az én babám sírt,akkor a másik két kisbaba kiabált illetve mindig császárosokkal voltam akiket érthető módon többször/másképp kell ellátni,így az éjszaka közepén sokat járkált be a z éjszakás nővér hozzájuk és mindig villanyt oltott,így aludni sem tudtam.Szóval ha lesz még egy baba,akkor inkább fizetek a szobáért,de nem szeretnék ismét így járni...
4/9 anonim válasza:
Nagyon nagyon szeretném ha lenne üres 1 ágyas szoba mikor megyünk (kb. 2 hét), nyugit akarok és így apa is bejöhet (itt is üvegajtós van...). Nálunk 25E/3 éj.
5/9 anonim válasza:
Fekudtem, egyedul voltam a szobaban, privat furdovel. Nagyon jo volt, mert ejjel tudtam pihenni, parom meg este 11-ig bent lehetett, nem zavart senkit. Az is jo volt, hogy 2 meterre volt a wc es a tus es nagyon szep is volt. En sulyos verszegeny lettem, nekem ez nagyon jo volt, mert segitsegre szorultam.
6/9 anonim válasza:
En 2 agyas alapitvanyiban voltam. 6 napot voltam bent, mert tulhordtam a fiamat. Amikor felvettek a korhazba, egybol kertem ilyen szobat, szerencsemre pont volt 1 hely. Az elso 2 napban volt szobatarsam, aztan 4 napig egyedul voltam. Nagyon kenyelmes volt, h minden egy karnyujtasnyira volt. Kulon furdo wc-vel, huto, mikro, tv. Zuhanyzaskor nem kellett elvinnem a fiam, csak resnyire nyitva hagytam a furdo ajtot es ralattam. legalabb nem kellett egy nap tobbszor megjarni a wc-szobam utat, mert nagyon fajt a gatsebem. A szobaban tudtam enni kenyelmesen az asztalon, amig a fiam aludt. A rokonok is ha hoztak ennivalot, nyugiba megtudtam enni, megmelegiteni a mikroba. Nekem nagyon tetszett, ha lesz teso, tutira akkor is kerni fogok alapitvanyi szobat.
7/9 anonim válasza:
Én is mindenképp alapítványi szobát szeretnék, ha lehet, akkor egy ágyasat és a párom bent lenne velünk végig. A fiam 12 éve született, akkor még nem volt ilyen lehetőség, 6 ágyasban voltunk. Nem éltem meg negatív élményként, de akkor nem is voltak ilyen igényeim.
11hkm
8/9 anonim válasza:
én 2ágyas szobában voltam,a zuhanyzo,wc a szobában volt,volt tv,de hütő,mikro ilyesmi nem volt,de ezért nem kellett fizetni,8napot voltunk benn,örültem hogy ilyen szobám volt
9/9 anonim válasza:
2 ágyasban voltam, egy csendes babás anyukával. Szóval nem volt annyira rossz, de azért elég zavaró volt, hogy mikor nálam nem voltak látogatók, nála tuti. Szóval pihenés,az nuku. A fizetős itt szép, kényelmes, van tv, normális SAJÁT fürdő, ami nem úszik a vérben. Szeretnék oda menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!