Szülés nagyon megterheli a szívet?
Figyelt kérdés
Már jó pár éve vannak szív problémáim kis terheléstől bepörög van h tévénézés közbe is úgy kalapál a szivem h majd kiugrik,ezért attol tartok nehogy baj legyen szülés közben.Megterhelő vagy nem lesz vele gond szerintetek?2013. nov. 30. 20:07
1/7 anonim válasza:
Ilyen esetben szerintem megcsászároznak. De ezt az orvos tudja megmondani.
2/7 anonim válasza:
Megterhelő! 36.héten kellett mennem kardiológushoz, mert a kis terheléstől való bepörgés is gond lehet. Császárral született a babám.
3/7 anonim válasza:
Elvileg a terhesgondozás része a belgyógyászati kivizsgálás is, EKG-t is csinálnak. Ott ennek ki kell derülnie.
Azt az orvosnak kell eldöntenie, mi terheli.neg kevésbé a szívet - a császár műtét, az sem kimondottan szívkímélő.
4/7 A kérdező kommentje:
Voltam is a belgyógyászaton a papíromon az van hogy 2/6-os systolés zörej.de azt mondták h meg tudom majd szülni a babát rendesen.de én is úgy gondolom h császár lesz a vége,és pont azért félek.
2013. nov. 30. 20:35
5/7 anonim válasza:
Ha a kardiológus azt mondja, hogy meg tudod szülni, akkor meg tudod.
Amikor mész nőgyógyászhoz, akkor mindenképp vidd magaddal a leleteidet a kardiológiáról és mutasd meg.
6/7 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval. Ha azt mondják, hogy menni fog, akkor valószínűleg úgy is lesz. Ha mégsem alakulnának jól a dolgok, akkor út közben is eldőlhet, hogy szükség van-e császárra. Vidd a papírodat, valószínűleg az átlagosnál jobban fognak rád figyelni.
7/7 anonim válasza:
erre én is kíváncsi voltam! Nekem születés után nem forrt be a luk a szívemen sokáig, mai napig megterhelésre szúr a szívem... akkor ez is ok lehet császárra szerintetek?
bocsi az OFF-ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!