Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyit adnál és hogyan?

Mennyit adnál és hogyan?

Figyelt kérdés

12.000.-ért jártunk magánrendelésre hozzá, gyakrabban, mint az átlag, mert problémás eset voltam. Császárral szültem, a szülés sem ment simán. Mennyit adnál a helyünkben?

Egy képeslap mellé tenném az összeget, keresek egy idézetet, vagy szöveget, amit még írhatnék rá. Nagyon kedvelem az orvost, nagyon rendes volt végig. Nem mondott összeget sem, annyit adunk, amennyit gondolunk. Mégis szeretném szép formában átadni. Tippek?

2013. nov. 29. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
50nél semmiképp nem adnék többet
2013. nov. 29. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Hasonlóképpen voltam, csak nem császárral szültem. Mi egy 100-ast adtunk...
2013. nov. 30. 00:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi havi 10000 forintért jártunk a rendelésre, és 90000 forintot kért a doki. Mindegy volt, hogy császár vagy sem. Utóbbi lett. Megdolgozott érte, a szülés után a férjemnél volt a pénz, ő adta neki oda, és megköszönte, amit értünk tett.
2013. nov. 30. 07:03
 4/6 anonim ***** válasza:
A terhesgondozás tízszeresét szokták. Én csak egy sima borítékba tenném, ha ffi az orvos, nem biztos, h képeslapok fogják érdekelni.
2013. nov. 30. 07:45
 5/6 anonim ***** válasza:
5000 volt a terhesgondozás, én 120-at adtam, mert nagyon elégedett voltam.
2013. nov. 30. 08:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Én 50 ezret adtam anno, most is annyit fogok.

Szintén sok problémával járok hozzá, kezdetben volt, hogy 3x is, mindig szó nélkül csengettem le a 10 000 Ft-ot.

Mi a borítékba tettünk egy szép fotót a babáról (a rendelője várójában tömött fotóalbumok vannak a világra segített bébikkel) és a pénzt. Nem kell ezt annyira túlmisztifikálni. Adhatsz képeslapot is, vagy egy üveg italt és mellé a boríték. De szerintem akkor se fog zavarba jönni, ha simán a borítékot kapja.

2013. nov. 30. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!