Mennyit adnál és hogyan?
12.000.-ért jártunk magánrendelésre hozzá, gyakrabban, mint az átlag, mert problémás eset voltam. Császárral szültem, a szülés sem ment simán. Mennyit adnál a helyünkben?
Egy képeslap mellé tenném az összeget, keresek egy idézetet, vagy szöveget, amit még írhatnék rá. Nagyon kedvelem az orvost, nagyon rendes volt végig. Nem mondott összeget sem, annyit adunk, amennyit gondolunk. Mégis szeretném szép formában átadni. Tippek?

Én 50 ezret adtam anno, most is annyit fogok.
Szintén sok problémával járok hozzá, kezdetben volt, hogy 3x is, mindig szó nélkül csengettem le a 10 000 Ft-ot.
Mi a borítékba tettünk egy szép fotót a babáról (a rendelője várójában tömött fotóalbumok vannak a világra segített bébikkel) és a pénzt. Nem kell ezt annyira túlmisztifikálni. Adhatsz képeslapot is, vagy egy üveg italt és mellé a boríték. De szerintem akkor se fog zavarba jönni, ha simán a borítékot kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!