Magán szülészorvosodnad adnál-e pénzt a genetikai rendellenesség miatt szükséges 18. heti terhességmegszakításért?
jaj, sajnálom.
Hát nekem is volt, de nekem nem a saját dokim csinálta, így adtam, és el is fogadta, de amúgy nagyon normális volt.
Be kellett mennem a kórházba egy igazolásért, és rákérdeztem a dokinál, aki elküldött melegebb éghajlatra... Megkönnyebbültem, mert így tisztáztuk. Azért gondolkoztam rajta, mert sokat foglalkozott velem, ha ő nincs ott, sajnos nem sokan néztek volna rám, intézték volna a dolgokat.
Utolsó hozzászóló: saját dokinak adtál volna? és mennyi ideig kellett várni az újabb terhességgel? hány hetesen volt neked? SAJNÁLOM
Utolsó vagyok.
14hetes voltam, szintén gen. rendellenesség miatt kellett.
Ha a saját dokim lett volna is megpróbálok adni(illteve a férjem), de elég sz@rul esett volna, ha elfogadja...
3 hónapot "kellett" várni, de azt mondták, ez csak a lelki része miatt van, igazából addig kell várni, míg nem lesz 2 rendes ciklusod utána.
Én eléggé padlót fogtam, így 8 hónap múlva kezdtünk csak neki.
Minden jót!
Na akkor változó a válasz. Én is sokat gondolkoztam, ezért is kérdeztem rá, ne legyen később emiatt kellemetlenség. Tényleg sokat számított, hogy ott volt végig az 5 nap alatt.
Remélem utalt volna arra, ha mégis elfogadja. De ő a szülésnél sem mond konkrét összeget. És amikor kiderült, akkor sem fogadott el semmit a magánrendelőben.
Arra gondoltam, ha vissza kellene menni 6 hét után, viszek ajándéktárgyat gesztusként.
Tényleg nektek volt 6 hét után vmilyen kontroll?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!