SOTE I. Klinikán vannak 1-2 ágyas szobák szülés után, ha nem szeretnék többágyas kórteremben lenni? Ha igen mennyibe kerül? Tapasztalatok?
Szia, köszönöm az infót, ilyesmire számítottam:-((
Ha esetleg volt valaki akinek mégis sikerült bekerülnie a külön szobába, megosztaná a tapasztalatait?
Szia!
Én 1 hónapja szültem ott, így talán tudok segíteni. Valóban még mindig úgy van, hogy a főnövérnél kell jelentkeznek és feliratkoznod. Nyilván az is tény, hogy sok függ attól, hogy milyen a dokid. Nekem ismerős volt a szülésznőm és a csecsemősöknél is volt ismerősöm, ezért biztos ez is segítség, de csak akkor, ha üres a szoba, mert ha sokan szülnek, akkor nem tudnak mit csinálni ha foglalt. Nekem szerencsém volt. Én az 1 ágyasban voltam és nagyon jó volt. Nem irigyeltem azokat akik a 4 ágyasban voltak, mert olyan nem volt, hogy a 4 gyerekből 1 ne sírt volna. Sok anyuka szegénykék, inkább éjjel a folyóson sétáltak a babáikkal, hogy a többiek aludni tudjanak.
A csecsemősök nagyon túl vannak terhelve, 2 emberre jut az osztály, gondolhatod, mikor közel 50 kismami van, akkor mire jut idejük?
Fontos, hogy vigyél majd magaddal a kórházba a babcinak pelust, popsikrémet és törlőkendőt, badyt, és ha rám hallgatsz cumisüveget is vigyél, mert ott ez a régi gyógyszertári cumit használják, amin akkora luk van, hogy a gyerek állandóan öklendezni fog mert hitelen sokat fog benyelni.
Összefoglalva: Én már nem szülök többet, mert nekem a 4. babucim volt, de az tény, hogy nem a legjobb kórház, (van összehasonlítási alapom) ilyen szempontból, de az orvosom miatt csak is oda mennék ha még egyszer szülnék, mert az orvosi ellátás itt a legmagasabb szintű, ha baj van, itt vagy a legnagyobb biztonságban. Azt a 3 napot meg ki lehet bírni.
Könnyű szülést kívánok.
Szia,
Köszönöm szépen!
Közben feliratkoztam a két ágyas szobára, és remélem a legjobbakat...mást sajnos nem tudok tenni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!