Van valakinek ötlete a szülés megindításához? Tapasztalatok?
Szülésznőt kérdeztem erről amikor letelt az idő, és kétnaponta kellett járni NST-re. Azt mondta, mind népi babona, lehet, hogy egy-két órát gyorsít a folyamaton, de csak annál, akinek már amúgy is eljött az ideje.
A bábakoktélról is azt mondta, hogy csakis annak adja, akinél a méhszáj már olyan érettségi állapotban van, különben nagy bajt is lehet vele csinálni.
Fiammal egy hatalmasat szeretkeztünk a férjemmel, olyan istenesen, mint pocak előtt...
A lányommal ültem a szülészet előtt, és bánatos bocsiszemeket meresztgettem, hogy én oda már nem, 2napom volt az indításig.
Köszönöm az infokat!
A 2. válaszolónak: azért, mert úgy érzem, meg vannak számlálva az óráim.. A hasam leszállt, a derekam leszakad, úgy görcsölök sokszor, hogy már se éjjelem, se nappalom. Úgy tudom, bármit is teszek, úgyis csak akkor indul meg a szülés, ha elég érett rá a méhszájam illetve a gyerek.. És a dokim is azt mondta, hogy mostmár bármikor kijöhet, és hogy erőltessük a szexet is, még ha én nem akarom is.. Gondolom nem mondana ilyet, ha még nem jött volna el az ideje. Csak szeretném picit megkönnyíteni a dolgom és nem ráhúzni még 2 hetet, mert azzal teljesen kimerülök, mire odaérek, hogy magától beindul.
Szóval csak kíváncsi voltam rá, hogy kinél mi az, ami rásegített picit.. :)
A bábakoktélt kihagynám, nem olyan szimpatikus ez a ricinus vodka párosítás.. Bár úgy hallottam, van egy homeopátiás fajtája is.. Arról esetleg nem tud valaki valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!