Van itt olyan anyuka akinek szülés után a picijét be vitték hozzá és neki kellett ellátni míg haza nem engedték a kórházból?
Még szép, hogy te látod el, vagy ez baj? Otthon is te fogod. Neked kell szoptatni, pelenkázni, egyedül fürdetni nem, azt az ápolónők, legalábbis ahol én szültem, így megy. De majd mindent megmutatnak elvileg.
Nálunk éjszaka is velünk van a baba, de aki akarja, az éjszakára beadhatja a babát a megfigyelőbe, de akkor ha felkel a baba éjszaka, akkor cukros vizet adnak neki, nem viszik ki az anyának szoptatni. Legalábbis nálunk.
Szerencse, hogy bababarát kórházban szülhetsz.
Így a gyereked akkor tudod szoptatni amikor csak igényli (ez az első időszakban azt jelenti, hogy többet van mellen, mint nem :D ).
Együtt vagytok, bármikor átölelheted, jobban össze tudtok szokni, mint a régi típusú kórházakban, ahol csak 3 óránként adják oda a gyereket amíg eszik.
Hátránya nekem csak annyi volt, hogy 4-en voltunk egy szobában és éjjel szinte semmit nem lehetett aludni, mert valamelyik gyerek mindig sírt, nyöszörgött.
2-es vagyok
Nincs rendszer, de altatnod sem kell az ilyen pici babát, örülhetsz, ha fel tudod ébreszteni amíg eszik.
Nekem hüvelyi szülésem volt, már másnap reggel vígan üldögéltem, mászkáltam, semmi bajom nem volt, igaz gátvédelemmel szültem.
Viszont a császárosok szegények még a 3.-4. napon is csak kacsaként totyogtak óvatosan, annyira fájt a sebük, volt, aki a gyereket is beadta az első éjszakákon.
Ne aggódj, a császáros anyukáknak segítenek az olyan szobatársak, akik simán szültek.
Megint 2-es.
Miskolcon szültem és szerintem túlaggódod ezt az egész dolgot :)
Hidd el, egy újszülöttnél még nem kell semmiféle rendszer, csak mellre teszed amikor sír és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!