Olvastam itt valakinél, hogy be fogják vezetni, hogy egyből szülés után haza lehet menni. Ti hazamennétek?
Majd én is leírom a válaszomat, de nem akarok senkit befolyásolni az indokaimmal.
Ti hazamennétek rögtön szülés után? Ha nem, mennyit maradnátok? Miért mennétek és miért maradnátok?
Lécci ne egymást győzködjétek (ahogy a császáros kérdéseknél lenni szokott)!
Köszi :)
En nem mennek haza.
2gyereket szultem es igy sem! Sot amit benntoltottem 3-3napot is keveslem.ugyanis...
Nem indult meg be a tejem, a gyerekeim itthon sargultak be, mindkettotol ez miatt itthon plussz kelett vert venni. (Felesleges nyuzastol es szurkalastol lettek volna megkimelve ha meg plusz 1-2napot maradunk mire lesz tejem)
Felreertes ne essen nagyon vagytam mar haza szules masnapjan.de ez miatt maradtam volna meg, hogy megkimeljem a gyerekeket ettol a proceduratol.
Ez az en velemenyem az en esetem.
Ambuláns szülés, és azért ez sem úgy lesz, hogy egyből szülés után...
A megfelelő vizsgálatok után, komplikációmentes szülés után, ha a mamával és babával minden rendben van, akkor lehet.
Egyelőre ez csak tervezet, mert míg más országokban ehhez ki van építve a hálózat (közel a kórház, minden nap kimegy a védőnő, háziorvos), itt nincs. Így is ötszáz betöltetlen védőnői állás van kis hazánkban, a védőnők túlterheltek, nálunk esély se lenne rá, hogy naponta jöjjön és órákat itt töltsön és segítsen.
Én sem szerettem a kórházat, de a fiam besárgult, kék fény alatt volt, inkább maradnék a biztonság kedvéért.
Én leírom, hogy miért mennék haza.
A kórházban nem tudtam pihenni. Minden egyes szoptatást valaki megzavart, mert jón a kaja, viszik a kaját, takarítás, látogatás, vizit.... A vizit bemondás alapján működött, tehát mégcsak a hasunkat, vérzésünket sem nézték meg, a gátsebről nem is beszélve. A babám besárgult, de még kék fényt sem kapott, mert az ajtó felöl feküdtünk és nem látszott jól. Utána persze otthonról mehettünk uh- ra és vérvételre. Az ajtókat csapkodták, semmi tapintat nem volt se a nővérekben se a látogatókban. Szóval problémamentes szülés, és egészséges baba esetén max. 24 óra után lépnék.
Mindkét szülésem után így volt, és feleslegesnek éreztem az egész 3 napos kórházi időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!