Olvastam itt valakinél, hogy be fogják vezetni, hogy egyből szülés után haza lehet menni. Ti hazamennétek?
Figyelt kérdés
Majd én is leírom a válaszomat, de nem akarok senkit befolyásolni az indokaimmal.
Ti hazamennétek rögtön szülés után? Ha nem, mennyit maradnátok? Miért mennétek és miért maradnátok?
Lécci ne egymást győzködjétek (ahogy a császáros kérdéseknél lenni szokott)!
Köszi :)
2013. júl. 5. 23:46
21/24 anonim válasza:
Angliaban szultem,es itt negy oraval szules utan hazamehetsz.Nagyszeru volt.Csak ajanlani tudom.
22/24 anonim válasza:
Szülés előtt azt hittem, hazamennék. Most, utólag, nem. Sőt, lehet, hogy jó lett volna még egy nap a kórházban. Ott tudtam pihenni, és szerintem ez nagyon fontos ahhoz, hogy utána el tudjam látni a babát. Így is hulla fáradt vagyok, nem tudom, mi lett volna velem, ha előbb hazajövünk.
23/24 anonim válasza:
Felesleges a vita. Soha senkit nem tartottak még erőszakkal kórházban. Saját felelősségedre bárhonnan bármikor haza jöhetsz, kivéve a pszichiátria, ha öngyilkossággal fenyegetőzöl.
24/24 A kérdező kommentje:
haza hát, de a gyereket nem adják ki.
2013. aug. 8. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!