Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Olvastam itt valakinél, hogy...

Olvastam itt valakinél, hogy be fogják vezetni, hogy egyből szülés után haza lehet menni. Ti hazamennétek?

Figyelt kérdés

Majd én is leírom a válaszomat, de nem akarok senkit befolyásolni az indokaimmal.

Ti hazamennétek rögtön szülés után? Ha nem, mennyit maradnátok? Miért mennétek és miért maradnátok?

Lécci ne egymást győzködjétek (ahogy a császáros kérdéseknél lenni szokott)!

Köszi :)

2013. júl. 5. 23:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint én is az "okosabbak" közé tartozok. Pf.

Azt írtad, csak választ akarsz, nem győzködést.

Én nem is győzködnék senkit, mivel mindenkinek a saját dolga, hogy mit csinál, én így gondolom. Aki akar, az menjen, aki nem, az maradjon. Kinek hogyan jobb!

Én nem mennék haza. 4 napig kellett nekem bent lennem szülés után. Igaz, hogy piheni nem tudtam, de biztonságot adott, hogy ott lehetek.

Szóval maradnék 2-3 napig , ha lehet. Épp ezért. Mert ha valami történik, akkor helyben vagyok, ott vannak az orvosok, rögtön kapok segítséget.

2013. júl. 6. 10:27
 12/24 anonim ***** válasza:
Gyalog 15 percre lakunk a kórháztól. Így hazajönnék, de csak többedik babával. Az elsövel 4 napig voltunk benn. Dögunalom volt, nem volt semmi gondunk, csak pihenni nem hagytak. Inkább visszavittem volna minden nap. Gyors, komplikációmentes szülés volt, vérzés is alig. Lázat mérni meg itthon is tudtam volna.
2013. júl. 6. 10:59
 13/24 anonim ***** válasza:
Baba érdekében inkább maradnék.
2013. júl. 6. 11:22
 14/24 A kérdező kommentje:

"Én nem is győzködnék senkit, mivel mindenkinek a saját dolga, hogy mit csinál"

szerintem evidens, hogy nem rád gondoltam

2013. júl. 6. 12:05
 15/24 anonim ***** válasza:
80%
3. Babámat várom,3hónap múlva szülök.Haza fogok jönni,amint lehet.Úgy tudom 6órát kötelező bent maradni.Megbeszéltem a védőnőmmel,és az orvosomnak is szólni fogok.Ha minden rendben ,nem maradunk bent.Az ok:A kisebbik gyermekemmel, aki még csak 3.5éves ,olyan szoros a kapcsolatunk,hogy soha nem voltunk 4óránál többet ávol egymástól.Nem bírnánk.
2013. júl. 6. 15:20
 16/24 anonim ***** válasza:

SZiasztok :)

Én külföldön szültem a kislányomat. Vasárnap délben szültem és másnap de. már haza is engedtek. Megjegyzem itt is lehet maradni 3napig(próbáltak is rábeszélni), de én nem maradtam mert az az egyetlen éjszaka is borzalmas volt nem tudtam aludni a többi anyuka horkolásától és a kis csöppségek is úgy sírtak szegénykék(mondtam is hogy csak az én lányom nem sírt :) ).Először én is paráztam, hogy mi lesz, hiszen a férjemen kívül senki nem volt aki segítsen, de szerencsére minden rendben volt. Természetesen úgy engedtek haza a kórházból, hogy mindkettőnket tetőtől-talpig átvizsgáltak. Másnap jött először a védőnő, összesen öt alkalommal. Mindig megnézett mindkettőnket, még a gátsebet is, mindenben segítséget nyújtott! Szóval nekem jó tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, de természetesen nem lehet összehasonlítani a Magyarországi színvonallal és helyzettel. Ahogy írta az egyik hozzászóló, ki tudja, hogy lehetne azt kivitelezni, hogy több napon keresztül látogassanak a védőnők.

2013. júl. 6. 16:29
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Első szülésem egy nyugati országban zajlott le, délben szültem, este 8-kor küldtek haza. Ki van zárva, hogy még egyszer így történjen. Viszont a 4-5 napot is soknak tartom. 2-3 nap szerintem elég lenne.

Azért maradnék pár napot, mert nem sikerült kipihenni az igen hosszúra nyúlt szülésemet még eléggé sokáig, hiszen a baba pár óránként riasztott.

36h

2013. júl. 6. 16:45
 18/24 anonim ***** válasza:

1 napot maradnék (hátha rosszul lennék a vérveszteségtől stb.)

de remélem hogy lesz egyágyas vip-szoba, inkább gyűjtenék rá és megfizetném, mert úgy képtelenség pihenni, ha 4-5 ember horkol még ott,meg a melletted lévő szobába gyűjtik össze pl. a sárga babákat és ott bőgnek egész éjjel, mert az ápolók nem tudják dajkálni egyszerre mind a 25-öt.

Sajnos volt benne részem!

Tiszta stressz a babának is, míg a fizetős szobában egész nap ott lehetett a baba az anyával és csodák-csodája egy percre nem sírt, aludt szépen a kiságyban.

Na így én is maradnék 3 napot, de a "futószalagon" nem, az minden csak nem pihenés.

2013. júl. 6. 19:00
 19/24 anonim ***** válasza:

Én nem mennék haza.

Első babámnál én semmi különöset nem láttam,amikor mondták hogy sárga.Hiába kékfényezték nem javult a színe és a vérképe sem...Nekem meg hőemelkedésem volt (nem volt semmi bajom).

Ha bevezetik akkor is bent maradok 2-3 napot ha lehet,biztos ami biztos.

2013. júl. 6. 22:34
 20/24 anonim ***** válasza:
Én is mennék. A negyedik szülésem olyan könnyű volt, hogy miután megvolt a méhlepény, meg a feltárás, én az ágy szélén ültem és lóbáltam a lábam és utána is nagyon jól voltam. A kicsi is jól volt, mi tényleg feleslegek voltunk.
2013. júl. 6. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!