Ez nem gáz így?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm dec. 20.ra van kiírva. Viszont mivel nagysúlyú már most a baba (3000gr körül) a héten meg akarják császározni.

De akkor is koraszülött lesz, nem baj? Vagy ezt tényleg így szokták csinálni???

2013. nov. 26. 13:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egyet értek a 6-ossal, tuti más oka van, csak nem mondja meg! Ennyivel korábban és ezért nem szoktak császározni.

Egyébként nekem is van egy ismerősöm, aki már a 20. hét körül mondta mindenkinek, h mikor császározzák, mivel a baba nem fog befordulni. ???????????? Ez milyen szöveg??? A 20. héten. Nagyon átlátszó volt. Na mindegy. :)

2013. nov. 26. 15:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Nekem is biztos volt 23.heti Uh után , hogy tuti császár lesz. Faros volt a baba, én biztam benne, hogy hátha sikerül természetes úton szülni és megfordul, de a doki váltig állította, hogy így marad, gondolom vbalamiből ezt ő nagyon látta, mert akkor nem lett volna ennyire biztos magában.
2013. nov. 26. 16:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha tényleg csak emiatt fogják császározni, akkor én sem egyeznék bele. Van fogadott orvosa?

Több kórházban nem is saccolják meg a baba súlyát, mert az ultrahang, ill. a méretek nem engednek pontos következtetésre, 0,5 - 1 kg eltérés is lehet.... Debrecenben a Klinikán programozott császárt nem engedélyeznek a betöltött 38. hét előtt, természetesen ha a baba ás az anyuka egészsége rendben van...

2013. nov. 26. 17:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz. Most vagy a kérdező kamuzik, vagy az ismerős. Nem csak egy terhességét megunt kifogásokat kereső kismamáról van szó?
2013. nov. 28. 12:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Császárt nem indítanak ilyen indokkal szerintem. Különben is, vannak 4-4,5 kilós babák teljesen természetes úton születnek. Ilyenről még nem is hallottam...
2013. nov. 28. 12:50
 16/16 A kérdező kommentje:

az illető már 3 hete benn fekszik. Van otthon egy 3 éves kisfia. Nem kamuzok, ezt mondta, én is meg voltam lepve, csak nem akartam ráijeszteni azzal, hogy szerintem ez nem jó így...

egyébként amik vannak néha az egészségügyben, én semmin se csodálkozom már...

2013. nov. 28. 15:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!