Ez nem gáz így?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm dec. 20.ra van kiírva. Viszont mivel nagysúlyú már most a baba (3000gr körül) a héten meg akarják császározni.
De akkor is koraszülött lesz, nem baj? Vagy ezt tényleg így szokták csinálni???
2013. nov. 26. 13:15
1/16 A kérdező kommentje:
az orvosok, nem a család, mielőtt valaki félreérti
2013. nov. 26. 13:15
2/16 anonim 

válasza:

De gáz....én ebbe nem egyeznék bele semmiképp.A 3000gr nem is teljesen biztos,és ha akkora is ,az még nem számít vészesen nagynak,de amúgy sem hallottam még ilyenről.
3/16 anonim 

válasza:

Én ebbe biztos nem egyezznék bele!!
4/16 anonim 

válasza:

Az a gáz,hogy az uh-os mérés is csak "tipp"! Erre nem szabad alapozni!
Az én fiamat is nagynak jósolták, mondták,hogy biztos lesz 3600 gramm körül a születésekor. Igaz,hogy 2 és fél héttel hamarabb jött,de csak 2800 gramm volt! Pont a dokimmal beszéltük,hogy a büdös életeben nem hízott volna két és fél alatt közel egy kilót! Az uh is méretek alapján tippel, tényleges súlyt nem tud mérni.
Elég ha picit hosszabb a baba, vagy picivel nagyobb a gyerek és már nem a valóságot adja!
5/16 anonim 

válasza:

óóóó, az én fiamat is a 36 hetes uh-án 3010g nak mérte a dokim, mondta is h nagy baba lesz , ehhez képest 39.héten született meg 3310g-mal... Ez csak becslés. Még nem hallottam ilyenről amúgy, és szerintem gáz
6/16 anonim 

válasza:

Szerintem egészen más miatt akarják már most megcsászározni, csak neked nem akarta elmondani, hogy miért. Én sem nagyon részleteztem a távolabbi ismerőseimnek, hogy miért volt programozott császárom, egyrészt, mert bonyolult, másrészt nem is hiszem, hogy különösebben érdekelte őket.
7/16 anonim 

válasza:

Ugyan így gondolom mint a 6-os válaszoló!Ilyenért nem császároznak sehol.Nincs olyan orvos aki vállalná a felelősséget ha valami gond lenne a gyermek éretlensége miatt.Valószínű másért császározzák ha császározzák.Túl érett a méhlepény vagy bármi más.
8/16 málna_ 

válasza:

off: egyébként, ha császár lesz, nem teljesen mindegy mekkora a baba? azt értem, hogy 4,5 kg-os gyereket nem egyszerű természetes úton megszülni, de császárnál nem mindegy mekkora? nyugodtan maradhat bent december közepéig.
9/16 anonim 

válasza:

Miért is olyan sok egy hónappal a szülés előtt a 3000 gramm? Akkor mi van, ha 4 kilós lesz az a gyerek? Nem ő lenne az első...az UH meg nem is pontos...akkora baromság, nehogy megengedje!
10/16 anonim 

válasza:

Szerintem sem a súlya miatt császározzák, én ikrekkel voltam terhes, minden Uh 3 kg fölöttire saccolta őket, ennek ellenére kivárták a 39+6 hetet, pedig előtte már volt egy császárom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!