Anyukák, hol és milyen módon indult be nállatok a szülés?
Olyan hülyeség de ma azon agyaltam mi lesz ha utcán vagy boltban folyik el a magzatvizem. Vagy mikor épp pingvinezek mondjuk a védőnőkhöz vagy ctre vagy mire.
23hetes vagyok. A 38héttől mar ki se teszem a lábam itthonrol.
Nektek hol és hogyan(magzatvíz v fájások...)indult be?Ja és mikor?
Köszi előre is.
Sziasztok!2szer szültem már.Mindkét esetet leirom:
1. Este 8kor lefeküdtem aludni(az addigi 10 helyett,mert fáradtnak éreztem magam.) Aludni nem tudtam, 20 percenként rendszeresen keményedtem...De azért kicsiket aludtam..Hajnali 3kor felébredtem h pisilni kell, mint az wgész életemben minden éjjel... De ekkor már 5 percenként keményedtem. 4kor bementünk a kórházba,megnéztek,1 ujjnyi tágulás,szülésnek semmi előjele. Hazaküldtek, de mi maradtunk mert éreztem folyamatosan a keményedéseket. (5-3 percenként.) 7kor megvizsgált a nappalos szülésznő,smondta h 3 ujjnyira tágultam ki. S menjek zuhanyozni,hivja a dokim. Ezalatt a férjem és anyukám bejöttek átöltözni. 9kor beért a doki,ekkor mentünk a szülőszobába. NST,11kor burkot repesztett a doki. Percenként jöttek a fájások. 12:01kor kibujt a lányunk.
2.szülésem: Javasolt a szülésznőm egy gyógyzsert amitől beindultak a fájások.(Mindig elmult, pedig 2percenként jöttek.) Utána bementünk a kórházba 11re.Ő is bent volt,megvizsgált,2 ujjnyi tágulás. Mondta h 2ig mászkáljak a kórházban,akkor ujra megvizsgált,NST is rendszeres fájásokat mutatott. Mondtam h kimennék a folyosóra a férjemhez beszélgetni.Kimentem de 2 perc után nem birtam lábra se állni. Bementem,mondtuk a szülésznőnek. Megvizsgálás elött elfolyt a magzatvíz. Mondta hogy akkor menjünk az alternativ szobába.Ott engedett vizet. Ez kb 4kor volt. Beszálltam a kádba,beerősödtek a fájások és hamarosan 3 tolófájás után kibujt 17:39kor a fiunk. Nagyon könnyű szülésem volt mindkettő. (Ekkor vizben bujjt ki a baba,mai napig imád pancsolni,már 8 hós) A nagy 3.5 éves.
ahogy nézem végigért a szavazással.
Kedves ismeretlen, ez most jó játék vagy mi? Találj jobb elfoglaltságot, és tanulj meg olvasni.
27. Igen nálam is pont úgy volt. Magzatvíz, fájás sehol és 15 óra után lett meg a lányom.
Üdv.: Az első válaszoló. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!