2 császármetszés után szült valaki természetes úton?
Figyelt kérdés
Lehetséges ez? Vagy biztos lesz a császár majd a 3. gyereknél is?2013. nov. 17. 21:27
1/7 anonim válasza:
Szerintem az már tuti császár. Én 2 császár után váltottam kényszerűségből orvost a 3. babánál, és amint megtudta az előzményeket azonnal mondta, hogy a 38. hét körülre időzítjük a műtétet. Szó sem volt természetes szülésről.
2/7 anonim válasza:
Barartnom epp ket hete szult csaszar utan termeszetes uton. Sot tobb ismerosom is van!
Van ra esely latod?;)
Figyelik a varratot a sebet.
3/7 anonim válasza:
Én 11 napja szültem természetes úton császár után! Igaz, nekem csak 1 császár volt előtte, de most már inkább a természetest szorgalmazzák, és ha nincs indok rá, akkor nem császároznak!
4/7 anonim válasza:
Természetes uton is meg lehet szülni,a sokadik babát sok császár után is
5/7 anonim válasza:
De azért nem tud senki példát mondani két császár utáni természetes szülésre, pedig engem is nagyon érdekelne?!
Az első után én is szültem természetes úton, de a második utan nekem is azt mondtak, hogy a 38. hét körül megcsászároznak.
6/7 anonim válasza:
Nekem 2 császár után azt mondta az orvosom, hogy a harmadik is biztosan császár lesz.
Sőt, nekem azt is mondta, hogy ez a szabály...
7/7 anonim válasza:
2 császár után ma Magyarországon (sőt állítólag az EU-ban is) az az orvosi protokoll/szabály, hogy a 3. és a további babáknál is császároznak. Nekem ezt több orvos is mondta, sőt, nekem már a második programozott császárt is előbbre hozták a 38. hétre úgy, hogy ennek nem volt komolyabb indoka. Most a 3. babát várva sem számítok másra.. Persze biztos van példa arra, hogy valakinél beindult a szülés v. valamilyen külső okok miatt 2 császár után simán tudott szülni, de elenyésző lehet az ilyen anyukák száma nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!