Lehet kérni császármetszést?
Figyelt kérdés
ha nincs semmi komplikáció, csak nem akar valaki természetes úton szülni2013. aug. 21. 17:04
1/9 anonim válasza:
Fogadott dokinál talán. Sztk-n kizárt.
2/9 anonim válasza:
Fogadottnál igen. Majd kitalál valamit, hogy pl. rossz a szemed. Nekem mondjuk rossz a szemem, ám nem annyira, hogy császár lett volna indokolt, de nem is kértem ezt a lehetőséget, bár az orvos megkérdezte. De ha az orvosod alapon ellene van a császárnak, akkor nem biztos, hogy támogatni fogja, persze a pénz nagy úr.
3/9 salvadorina válasza:
Sokszor még a fogadott sem csinálja meg. Magánkórházban 800ezerért úgy szülsz, ahogy akarsz. :)
4/9 anonim válasza:
nekem nagyon nagy babám lett, nagy fejecskével, amit tudtunk előre (a feje 4 héttel nagyobb volt az átlagnál) és én rákérdeztem a császárra fogadott orvosnál, és azt mondta, hogy ez nem kívánságműsor (persze a vége császár lett)
6/9 anonim válasza:
Jó pénzért mindent csak nem biztos hogy megéri. Tévhit hogy a császár nem fáj, vagy hogy nem kell vele szenvedni. Csak nem a szülés alatt hanem utána.
7/9 anonim válasza:
Kértem, megkaptam. Úgy megbántam, mint kutyus, aki 6ot kölykezet :( szülj, kevesebbet szenvedsz!
9/9 anonim válasza:
Mert nem magánklinikán szültem 1 milláért (speciális fájdalomcsillapítók napokig....stb) hanem sima kórházban. 2 hétig megőrültem a fájdalomtól. De az első 4 nap valóban a pokol volt. Nem is tudom leírni, és nem is nagyon tudok rá gondolni. Ha nincs nagy okod rá, szülj!!!!!!!!!!!!! Én szültem 5 éve. gyerekjáték volt a vajúdás, hidd el! Ja, és kínok között ellátni a picit....művészet. Sokat sírtam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!