Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet kérni császármetszést?

Lehet kérni császármetszést?

Figyelt kérdés
ha nincs semmi komplikáció, csak nem akar valaki természetes úton szülni

2013. aug. 21. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Fogadott dokinál talán. Sztk-n kizárt.
2013. aug. 21. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Fogadottnál igen. Majd kitalál valamit, hogy pl. rossz a szemed. Nekem mondjuk rossz a szemem, ám nem annyira, hogy császár lett volna indokolt, de nem is kértem ezt a lehetőséget, bár az orvos megkérdezte. De ha az orvosod alapon ellene van a császárnak, akkor nem biztos, hogy támogatni fogja, persze a pénz nagy úr.
2013. aug. 21. 17:23
 3/9 salvadorina ***** válasza:
Sokszor még a fogadott sem csinálja meg. Magánkórházban 800ezerért úgy szülsz, ahogy akarsz. :)
2013. aug. 21. 17:31
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem nagyon nagy babám lett, nagy fejecskével, amit tudtunk előre (a feje 4 héttel nagyobb volt az átlagnál) és én rákérdeztem a császárra fogadott orvosnál, és azt mondta, hogy ez nem kívánságműsor (persze a vége császár lett)
2013. aug. 21. 19:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Fogadott dokinál jó pénzért.
2013. aug. 21. 23:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Jó pénzért mindent csak nem biztos hogy megéri. Tévhit hogy a császár nem fáj, vagy hogy nem kell vele szenvedni. Csak nem a szülés alatt hanem utána.
2013. aug. 22. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Kértem, megkaptam. Úgy megbántam, mint kutyus, aki 6ot kölykezet :( szülj, kevesebbet szenvedsz!
2013. aug. 22. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:
7-es, miért bántad meg?
2013. aug. 24. 16:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert nem magánklinikán szültem 1 milláért (speciális fájdalomcsillapítók napokig....stb) hanem sima kórházban. 2 hétig megőrültem a fájdalomtól. De az első 4 nap valóban a pokol volt. Nem is tudom leírni, és nem is nagyon tudok rá gondolni. Ha nincs nagy okod rá, szülj!!!!!!!!!!!!! Én szültem 5 éve. gyerekjáték volt a vajúdás, hidd el! Ja, és kínok között ellátni a picit....művészet. Sokat sírtam....
2013. aug. 25. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!