Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetes szülés vagy...

Természetes szülés vagy császármetszés? Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
34 hetes kismama vagyok, a második babámmal. A nagyobbik most 16 hónapos. Ő császárral született, mert medencevégű volt végig. Eddig a picur is úgy feküdt, de tegnapi vizsgálaton kiderült, hogy szépen átfordult. Így megvan az esély a szülésre, viszont elég bizonytalan vagyok. Már elkönyveltem magamban, hogy ő is műtéttel jön világra, de most itt az esély a másik lehetőségre, amit szeretnék is. Tudom, még az objektív körülményeket meg kell várnom (pl heg állapota), de kíváncsi vagyok, ki hogy döntene...
2013. febr. 28. 11:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
63%
Nekem ha adódna rá lehetőségem, és az orvosok rábólintanának, biztosan természetes úton szülnék.
2013. febr. 28. 11:11
 2/20 anonim ***** válasza:
32%

Miért, lehet választani is???

Amúgy egyértelmű, hogy természetes úton szülném meg.

2013. febr. 28. 11:12
 3/20 anonim ***** válasza:
63%

sztem császár.ha már egyszer vágták a hasadat nem kell h vágják a gátadat..így csak összekaszabolnak:)

meg úgy is erre készültél..

2013. febr. 28. 11:13
 4/20 A kérdező kommentje:
Második babánál, 18 hónap különbséggel nem kell sok indok egy orvosnak, hogy császár legyen - sőt manapság az a ritka, ha hagyják megszülni...
2013. febr. 28. 11:15
 5/20 anonim ***** válasza:
35%
Mindenképpen természetes szülés! (kivéve persze, ha veszélyben van a pici vagy én.)
2013. febr. 28. 11:15
 6/20 anonim ***** válasza:
62%
császárt választanám.
2013. febr. 28. 11:18
 7/20 anonim ***** válasza:
22%
Én természetes módon szültem, nagyon nehéz volt, utána azt mondtam így még egyszer nem szülök többet, de utána beláttam, hogy mennyivel könnyebb volt így felépülni, mint az ismerőseimnek (na persze ezt embere válogatja), maradok a természetesnél, ha nem jön közbe komplikáció.
2013. febr. 28. 11:22
 8/20 anonim ***** válasza:
54%
Sajnos nekem is császár volt, de ha tehetném, biztosan a sima szülést választanám. Igaz, nekem nem volt a felépüléssel gondom.
2013. febr. 28. 11:30
 9/20 anonim ***** válasza:
22%

Mindenképpen a sima szülést választanám, ha nincs kizáró oka. Van fogadott orvosod?

A 3-nak, ez nem arról szól, hogy összekaszabolnak, hanem mi jó a babának, mi jó az anyának.

2013. febr. 28. 11:39
 10/20 anonim ***** válasza:
22%
nem szültem még, de ahogy hallottam, általában a császár, utána, sokkal jobban fáj, inkább fájjon pár órát, aztán kész - szóval természetes úton
2013. febr. 28. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!