Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hova lett a kérdés ami azt...

Hova lett a kérdés ami azt firtatja hogy a császármetszés nem szülés, vagyis nem azt kéne mondani rá? Tegnap tették fel, és válaszoltam is most nem találom.

Figyelt kérdés

2013. jan. 15. 12:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Gondolom kitörölték, mert valaki jelentette.
2013. jan. 15. 12:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen én is gondolom csak érdekelt volna mi lett,mert sokan kérdezték a "kedves" kérdezőt hogy ő minek hívná ha nem szülésnek?!
2013. jan. 15. 12:20
 3/10 anonim ***** válasza:

"Aszongya" az én 90 éves öreganyám, amikor közöltem vele, hogy a másodikat is császárral fogom szülni (az 1. sürgősségi volt, a másodiknál nem nagyon volt választásom) tudjátok mit kérdezett? "Aztán nem félsz, hogy úgy fogják elvenni?" Kellett pár másodperc, mire rájöttem, hogy mi a kérdés.

Na, szóval a császáros nem szül :) De akkor mit csinál?

2013. jan. 15. 13:53
 4/10 anonim ***** válasza:
pl.életed ad, gyereket hoz a világra. Bár akik ilyeneken problémáznak szerintem nem teljesen százasok.
2013. jan. 15. 14:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy oldallal menj vissza és ott találsz egy hasonló kérdést: "Miért mondják, hogy a császár nem szülés...?" Lehet azt keresed.
2013. jan. 15. 14:26
 6/10 anonim ***** válasza:

A kérdezö válaszolt is a kérdésre.

Am aki meg szülésnek nevezi,az miért firtatja?

2013. jan. 15. 15:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem császárom volt.Én úgy emlegetem: amikor született a fiam! Nem jön a számra hogy szültem...pedig igen mert majdnem végigcsináltuk csak a végén volt szükség császárra...
2013. jan. 15. 21:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy én sem tudom azt mondani, hogy szültem. Mindig azt mondom, hogy "amikor megszületett a kislányom", meg azt, hogy "császároztak". Ez van, sajnos :-(
2013. jan. 16. 08:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Én viszont 3x SZÜLTEM! Császárral! ;) Igenis,hogy szülés! Mert gyereket hozunk a világra,és nem csak egy ,,sima,,hasi műtét,nem az epe hólyagomat szedik ki,vagy a vakbelemet.Gyereket hozok a világra,még ha nem is hüvelyi úton.Én nem éltem át még a vajúdást sem,mert nem volt rá alkalmam,mind a 3x veszélyben voltam én is és a gyerekek is.Örültem,hogy élünk,és szülhettem.Nekem csak így adatott meg ez a csoda,hogy anya lehetek! Szerintem annyira fölösleges ezeken agyalni.Itt van a gyerek? Itt! Egészségesek vagyunk? Igen. Boldogok vagyunk? Igen. Akkor örüljünk,hogy ebben a korban élünk,és szülünk,és nem kell belehalnunk az első gyerekszülésünkbe,mert ha baj van,tudnak segíteni,és fel tudjuk majd nevelni a csemeténket.Nekem ez a véleményem.
2013. jan. 16. 10:47
 10/10 anonim ***** válasza:
eddig én is nagy fellázadva zsigerből írtam, hogy így meg úgy kikérem magamnak én is szültem. De sajnos el kell fogadjam a valóságot: császármetszéssel hoztam világra a gyermekem és nem szültem. A szülés folyamata más mint a császármetszésé, bár a végeredmény ugyanaz. Ettől függetlenül mindkét esetben ugyanannyira tisztelendőek az édesanyák!
2013. jan. 17. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!