Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után mindenkine...

Császármetszés után mindenkinek kötényhasa lett?

Figyelt kérdés
Első után nekem nem lett, sima lapos lett a hasam, de most, második után az lett..elmúlik vagy nem?
2013. jan. 7. 13:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem lett kötényhasam, csak simán dögnagy "sörhasam" maradt :(
2013. jan. 7. 13:17
 2/12 anonim ***** válasza:
Az első után nekem sem volt, tök szépen visszament. A 2. után viszont plötyi lógós hasam maradt. :(
2013. jan. 7. 13:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem a második után sem lett kötény hasam,szépen vissza ment, de azért volna mit ledolgozni róla! :)
2013. jan. 7. 13:49
 4/12 A kérdező kommentje:
érdekes, hogy ahogy ti is írjátok, csak a második császár után lett ilyen a hasatok nektek is. Most sokkal nehezebb visszanyernem a régi formámat(na nem voltam soha modellalkat), nem is szeretnék az lenni, csak nem erre "számítottam". Másfél éves a kisfiam már, de még kb 5 kiló így is maradt rajtam, és furcsa mód csak a hasamon.. ti hogy álltok a kilókkal? Hason maradt?
2013. jan. 7. 14:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem 2 év után sem ment le császár után a hasam. MOst nem tudom mi lesz, nemsokára szülök megint..
2013. jan. 7. 14:58
 6/12 A kérdező kommentje:
5-ös: gratulálok! :-) 3. császár lesz?
2013. jan. 7. 16:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Én kevesebb vagyok, mint szülés/terhesség előtt! De így is, hogy az első válaszolót idézzem: "sörhasam" van! Kilóba kevesebb vagyok, viszont a hasam nagyobb, mint volt. 3 és fél hónapos a babám, nem tudom, hogy változik e még ez...
2013. jan. 8. 10:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Én 1 évvel a császár után 10 kilóval vagyok kevesebb,mint ahogy teherbe estem.A hasam egyébként is kicsi plötyi volt,most is olyan,rá kellene dolgoznom egy kicsit...
2013. jan. 8. 22:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Milyen az a kötényhas?Én is császárral szültem nov.27.én és úgy lóg vagy mit csinál.Az az?Használok olyan szorító bugyit... de nem sok hasznát látom.
2013. jan. 8. 22:28
 10/12 A kérdező kommentje:

[link]

ezek azért elég súlyos esetek :-(

2013. jan. 9. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!