Császármetszés nem szülés? Vélemények?
nincs igaza és bocs, de ez szűklátókörűségre utal...
én az utolsó hetekben tudtam meg, hogy császárral kell világrahozni a picit, mert a dokim nem vállalja a természetes szülést. ugyanis 15 évvel ezelőtt volt egy idegsebészeti beavatkozásom, pont azért, hogy lehessen hüvelyi szülésem...
így maradt a programozott császár (még fájásaim se voltak, a magzatvíz se folyt el)
akkor most én is 'szaranya' lennék..?
az volt a lényeg, hogy mindketten egészségesek legyünk/maradjunk, felesleges komplikáció nélkül.
a másik, hogy lehet nem hagytam volna, hogy 16 órát vajúdj...
Mostanság amikor már lassan a szülések fele császár lesz eléggé irreleváns bármit is levonni ebből, anyukád meg eléggé bunkó már ne haragudj, nem is értem, hogy tud valaki a saját lányának egy ilyen önbizalom romboló és iszonyatosan bántó dolgot mondani hogy NEM IGAZI ANYA...
ez nem fér a fejembe...mit várjon az ember idegenektől ha a CSALÁDJA ilyen...sajnállak téged rossz lehet nagyon ..:(
Már meg ne haragudj, hogy pont hogy anyukád nem igazi anya (legalábbis az én szememben). Egy anya hogy mondhat ilyet a saját lányának? Normális esetben sehogy. Inkább örülni kéne, hogy nem lett komplikáció, egészségben megvagytok mind a ketten a babával. Inkább segítsen és ne bántson.
Hasonlóképp vagyok, voltam én is. Anyámnak nagyon komplikált szülése volt velem, mai napig ahogy szóba kerül az enyém (császár) mindig rákezd, hogy már pedig az övé nem egy leányálom volt.. amit nem kétlek, de nekem sem azért lett császárom, mert épp nem támadt kedvem szülni természetesen..
Ha amúgy sem túl jó a viszonyotok, akkor ne is beszéljetek ilyen "bizalmas" dolgokról, max csak alapvető dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!