Császármetszéssel szültem és elég nagy maradt most még hasam. Hogyan gondozhatnám a sebet?
Én javasolnám neked a "hasszorítót".Nem tudom,hogy pontosan mi a neve,de gyógyászati seg. eszköz boltban lehet venni.Kimondottan szülés utánra van kitalálva,hogy minnél előbb vissza tudjon húzódni a has,izmok,stb.És nem is engedné rálógni a hasadat a sebre,könnyebben tudna szellőzni.Tépőzáras és különböző méretben lehet kapni (s-m-l),ruha alatt kell viselni.
Ha bemész egy ilyen üzletbe és elmondod hogy mire kell,tuti tudni fogják mire gondolsz.
1. vagyok.Küldök egy képet róla:
Nekem 2 császármetszésem volt, és azt mondták az orvosok, hogy császármetszés után 1-2 hónapig tilos a hasszorító használata!
Kedves kérdező! Nem tudom, hogy mikor volt a műtéted, de az elején minél kevesebb víz érje a sebet, inkább csak reggel és este. Reggel töröld át langyos vizes vattával, este mosakodj meg rendesen. A hasadat az egyik kezeddel felemeled, hogy hozzáférj a sebhez, és úgy tisztítsd. A Betadine nagyon jó rá, és én az Aloe First-et ajánlanám még. Nekem két császármetszésem volt, a First mindkettőt 1 hét alatt rendbe rakta rendesen!
Nekem egy doki ajánlotta császár után a hasszorítót viszont nem tudtam hordani,szenvedtem tőle.
Én néha Bepanthennel kenegettem,de nem lógott rá a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!