Csaszarmetszessel szultem multhet kedden, programozottan.
Spinalis erzestelenitest alkalmaztak.24orat fekudtem. A
masodik felkeles ota rettentoen faj a fejem, felkelesnel
szinte elviselhetetlen. Mikorra mulik el?
Figyelt kérdés
Koffein , nem segit, csak rovid idore megszunteti. Probaltam az alkohol mentes sort es energia italt. Ugyan ez. Hallottam rola hogy van egy eljaras melynel sterilen vesznek egykis vert es vissza fexskendezik a szurqs helyere,hogy elzarja a lyukat. Ennek a neve sajat verplomba befecskendezese. Fellerestem a szuleszemet, az aneszteziologust, de azt a valaszt kaptam, hogy nem hallottak ilyet, fekudjek. Van egy 19 honapos kisfiam is, plusz az uj kis joveveny, mellettuk nemlehet fekudni. Valakinek valami tanacs?
Nekem két szobatársam is ugyan ezt élte át, és a főorvos javasolta nekik a Panadol extrát. Állítólag ennek a gyógyszernek a hatóanyagai olyan kis mértékben jelentkeznek az anyatejben, hogy nem károsíthatja a babát!
Jobbulást!
2012. szept. 25. 12:01
2/5 anonim válasza:
2,5 hónapja szültem, szintén spinál érzéstelenítéssel, császárral. Nekem nem kellett 24 órát feküdnöm, délután 5-kor császároztak reggel a 9-es vizit után fel kellett kelnem, majd szétrobbant a fejem. Nekem Quarelin-t adtak a kórházban és pár napig otthon is szedtem reggel, ezt javasolták, 10 perc alatt hatott és rengeteg folyadékot ittam, 5-6 liter. A frontokat azóta is megérzem, pedig előtte semmi bajom nem volt, szinte sosem fájt a fejem.
2012. szept. 25. 12:34
3/5 anonim válasza:
Én 12 órát feküdtem császár után. Nekem a dokim mondta, hogy fekvés közbe a fejem sem emelhetem meg egy kicsit sem, mert akkor szörnyű fejfájásom lesz. Szigorúan be is tartottam és hála az égnek nem fájt a fejem. Én a kék Panadolt ajánlom, terhesség alatt is lehetett szedni a Piros Panadolt nem hallottam hogy lehetne szedni. De biztos mivel szerintem az is paracetamol tartalmú. Vagy esetleg próbáld meg a hidegvizes borogatást a tarkódra és a homlokodra, nekem ha fáj a fejem az segít.
2012. szept. 25. 12:52
4/5 anonim válasza:
Én is így jártam, és ez volt a legelviselhetetlenebb fájdalom a szülés után. Még a sebnél is jobban fájt. Igazából semmi nem hatott. Igyál nagyon sokat, hogy átmosódjon a szervezeted. Azt hiszem, 5-6 napig tartott, viszont a fájdalom "vándorolt". Napról napra egyre inkább "feljebb" fájt a fejem, míg az utolsó napon már csak a szemeim, szemgolyóim fájtak, aztán elhagyta a szervezetemet a fájdalom.
2012. szept. 25. 14:34
5/5 anonim válasza:
Szia! Én is így jártam a 3 császár után. Nekem a koffein, a hanyatt fekvés és az algopirin vált be. Így együtt. A kórházban a dokim hozatott napi 3 kávét, naponta kaptam 1 infúziót és 3x a gyógyszert, illetve leadtam a babámat a csecsemősökhöz (csak szopatni hoztam ki), és feküdtem egész nap. Nekem 8 napig tartott.
Annyira fájt a fejem, hogy azt hittem szétszakad. Én ilyent még soha nem éreztem. Egészen addig azt hittem, nincs rosszabb, fájdalmasabb a műtét utáni első felkelésnél, de akkor rádöbbentem, hogy mégis van. Én a 3. nap mondtam az orvosomnak, hogy most azonnal lőjjön le, majd a férjem felneveli a gyerekeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!