Császármetszés nem szülés? Vélemények?
Azért mert anyukád sokat szenvedett, attól még vannak olyanok, akik simán szülnek, és nem szenvednek annyit, mint valaki egy császár után. Ilyenkor mi van?
Szerintem a császár is egy szülés, és nem ez dönti el ki milyen jó anya.
Jajj, ne butáskodj, persze, hogy igazi szülés. Egyébként szerintem, ha valakinek vajúdás után kell császárral szülni, az a legnehezebb, mert hát mégiscsak egy hasi műtétből kell utána regenerálódni, meg előtte a vajúdás sem piskóta. Szóval inkább le a kalappal! :D Én mondjuk természetesen szültem, de hálát is adtam az égnek, mert láttam szegény szobatársam, hogy kínlódott a sebével.
Egyébként alapvetően azt gondolom, hogy minden anyának büszkének kell lenni, hogy kihordta a babát és életet adott egy emberkének és nevelik, sajnos sokan vannak olyanok is akik nem tudnak felnőni ehhez a feladathoz.
Szűklátókörű!!
Én kétszer szültem simán, iszonyat fájt, de egy percig sem cseréltem volna azokkal, akiket császároztak. Én szülés után 2 órával mászkáltam ők meg szegények még napokig nem tudták ellátni szinte magukat sem. Le a kalappal előttük.
Sajnos sokan még mindig úgy tartják -tévesen-, hogy a császár azért van, mert egy nő fél ill. nem akar szenvedni, és kénye kedve szerint választhatunk a császár és a sima szülés között, attól függően, hogy mihez van kedvünk. Ezek az emberek bele sem gondolnak, mi más lehet egy császár oka.Csak arra gondolnak, hogy biztosan indokolatlanul választják ezt az utat...Mindentől függetlenül:az "igazi anyaság" nem a szülés módján múlik!!!!!!
Jajj :( ne vedd magadra. Igazán semmi nem múlik a szülés módján, nem ettől lesz anya, jó anya valaki.
Én 3-at szültem simán,a nővérem hármat császárral. Egyformán szuperanyák vagyunk :D
Azok, akik azt mondják, hogy a császárosok nem szenvedtek meg a babájukért, azoknak csak úgy magyarázatképpen felvágatnám a hasukat, hasizmukat, és a méhüket, aztán a következő pár napban kérdezgetném őket, hogy na mennyire szenvednek?
Általában aki szült már simán, és császárral is, mind azt mondja, hogy a császár sokkal fájdalmasabb. Csak nem a szülés előtt, hanem utána, napokig, hetekig.
Anyukád egy szemét (már bocs) hogy mondhat ilyet,ráadásul a saját lányának...
Igenis megküzdöttél érte.Vajúdtál és utána műtöttek!Mi ez ha nem küzdelem!Tudom mit beszélek,hasonlóan volt nekem is.
Ne szomorkodj!A lényeg hogy mindketten egészségesek vagytok.
Ha nincs komoly bajod,ami indokolná a következő babánál is a császárt akkor ha keresel egy dokit,aki hüvelyi szülés párti akkor megpróbálhatod megszülni a következőt.Nekem a dokim azt mondta szülhetek még,ha 1 éven belül nem esek teherbe,akkor lehet róla szó.Sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!