Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés nem szülés?...

Császármetszés nem szülés? Vélemények?

Figyelt kérdés
3 hónapja szültem hosszas vajúdás után császármetszéssel. Anyám világéletében bizonygatta h milyen kin szenvedés volt engem megszülnie (mintha csak ő lenne az egyetlen aki szült volna). A minap fejemhez vágta, hogy "mit rinyálok, nekem nem kellett megszülni". Bár lett volna normál szülésem. Nem akartam császárt de ez igy alakult. Lenéz, ezért, hogy nem szenvedtem nem küzdöttem azért hogy megszüljem (cirka 16 órás vajúdás). Véleménye szerint nem vagyok igazi anya, pont ezért mert császáros vagyok.
2013. jan. 7. 13:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ne is haragudj, de anyukád nagyon.... Nem is tudom, hogy fejezzem ki. Elhiszem, hogy nagyon bánt, én nem is beszélnék vele. Próbálj nem gondolni rá. Én is császáros vagyok. Ráadásul csak katéterezéskor jöttem rá, pedig páromon és rajtam kívül mindenki tudta. Én " csak" 10 órát vajúdtam, egyedül, senki sem szólt hozzám órákon keresztül. Rettegtem tőle. Utána is hetekig szenvedtem, és egy vagyok azok közül akik még magukat sem tudták jóformán ellátni.( igaz, csak a műtét utáni 3. naptól)

Szerintem igenis, igazi anya a császáros! Főleg az, aki nem önként és dalolva vállalta :(

2013. jan. 15. 14:48
 22/23 anonim ***** válasza:
16%
A Te konkrét esetedbe az Anyukád elég bunkó volt! de sajnos,abban igaza van,h aki nem szüli meg természetesen a gyermekét,hanem császárral (ahogy én is) az nem szül! annak kiveszik,ettöl ö szuper anya lehet,fájdalmai is lehetnek,csak NEM EZ A SZÜLÉS!
2013. dec. 3. 15:16
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szülés. Hisz nem te szülöd meg, hanem csak kiszedik belőled.

De manapság lassan mindenkit császároznak.

2022. nov. 20. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!