A második babát engedik túlhordani ha az első császármetszéssel született? Hogy működik császáros szülés után a következő?
Szerintem a legjobban akkor jársz, ha az orvosoddal ezt megbeszéled! :)
Itt többen több félét fogunk szerintem írni.. kutakodtam én is a témában, mert nálunk is aktuális a kérdés.
De ahogy láttam, ahány orvos és kórház annyi féle variáció létezik.
Nekem az orvos pl inkább a biztonságra hajt és inkább a császárt javasolja az esetemben, de azt mondta hogy természetesen ha úgy gondolom megpróbálhatjuk, de készüljek fel, hogy akkor nagy valószínűséggel kötnék ki a műtőben (Természetesen vannak akiknek kis korkülönbség ellenére sikerül természetesen, szép a hegük is, nem vékonyodik stb)
A dokim pl nem enged túl hordani, nem enged oxit sem és edát sem. Sőt ha nagyobb a baba, mint az első már azt sem engedi.
Sajnos többet még én sem tudok, majd májusban minden eldől és kiderül :)
Köszi a választ!
Én még nagyon a terhesség elején vagyok,de a két gyerek között ha megszületik több mint 4év lesz. A lányom a 41.héten indítással született,és meg is kellett császározni mert 20óra vajúdás után sem tágultam semmit. Ja és nagyon nagy is volt 4860g.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!