A szülés utáni első mensit mi jelzi? Ti hogy éreztétek magatokat?
Figyelt kérdés
Fájt a hasatok?Mik voltak a tünetek,hogy abból lehetett következtetni,hogy meg fog jönni?2013. febr. 8. 12:35
1/2 Puszedly :-) válasza:
Erről a témáról a legjobb ha a saját nőgyógyászoddal beszélsz. Már csak azért is mert jobban ismeri a tested mint gondolnád.
Egyébként nálam szülés után 14 hónappal jelentkezett az első. Semmiféle testi előjele nem volt. Csak idegbeteg voltam előtte kb.8 napig.A Kislányomon kívül minden és mindenki zavart-idegesített. Persze próbáltam elnyomni de ez csak olaj a tűzre...XD ...Aztán a "jeles nap"első órájában el is múlik mindez. Nyugi nem leszel házisárkány(sokáig):-))
Üdv:Puszedly
2/2 anonim válasza:
Nekem mielőtt először megjött (szülés után 4 hónappal) olyan iszonyú görcseim voltak, mint vajúdáskor, fájt a fejem, a derekam, rossz közérzetem volt. Ekkor már tudtam, hogy meg fog jönni. Így is lett. Köv. hónapban 25 napra rá jött meg megint, de akkor már nem volt semmi tünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!