Természetes szülés vagy császármetszés?
Szerintem ez a jó hozzáállás, ahogy írod. Természetes szülés, de ha gond adódik császár.
Bízzuk az orvosra.
Nekem mindkettő volt, és a császár mellett rakom le a voksom, mert a hüvelyi szülésem katasztrófa volt, a császár meg egy álom.
Viszont van egy barátnőm aki szintén mindkét módon szült, és hiába volt neki is szuper a császármetszése, mégis inkább a hüvelyi szülést preferálja, mert neki az is szép volt.
Mivel előre nem tudhatod, a legjobb ha a sorsra és nem utolsó sorban a dokira bízod, legalább az első babánál.
Szerintem ha mérlegelni kell, hogy az anya szempontjából melyik a rosszabb, egy elcseszett császár, vagy egy elcseszett hüvelyi szülés, akkor a császár a rosszabb, de ha a baba szempontját is nézed, akkor sokak szerint biztonságosabb neki a császár, mert ott nincs fogó, vákuum, köldökzsinór-problémák, ritkább az oxigén-hiány, nem utolsó sorban nem nyomatják beléd vajúdás alatt a felesleges oxytocint és egyebeket, amikről a kismamák nem is tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!