Császármetszés után mikor és mit ehetek majd?
Altatásban fogják végezni szerdán és a család már kérdezgeti mikor és mit ehetek majd, hogy majd hoznak be ezt meg azt. Nem tudom, segitenétek?
Köszönöm előre is.
Érdeklődd meg a kórházban, ahol szülsz.
Én nem voltam császáros, de az ágyszomszédom igen (Budapest Szent Imre), ő egészen addig csak folyékonyat kapott, amíg nem sikerült nagy WC-znie.
Nálunk engedték, sőt adták is a kefírt, meg a joghurtot első nap. Nagywc után is először lightosabb kajákat egyél, míg vissza nem áll a gyomrod-beleid. 3. nap már minden mehet (feltéve, ha 1. nap produláltál).
Mi kaptunk a cél érdekében hashajtót is, vihetsz be magaddal te is.
Mindkét császárom után aznap semmit sem ehettem, másnap híg, pépes kaját (folyékony krumplifőzelék), harmadik nap könnyű (vegyes zöldség+hús) ebédet kaptam. Onnantól amit mások is. Nálunk is adtak műtét utáni nap 2 szem hashajtót. 1-et vettem csak be a szülésznőm javaslatára mert elég erős. A fél éjszakát a WC-n töltöttem tőle. Másodszorra egyet sem vettem be és úgy sem volt probléma a nagydologgal.
Ezzel a kaja behozogatással meg úgy voltam, hogy nem véletlenül azt adják, amit. Na jó, nem azt mondom, hogy egy puding vagy gyümölcslé nem jött jól amíg bent voltam, de anyukám húslevese, meg a rántott csirke nem is esett volna jól. Arról meg nem is beszélve, hogy a baba mellett nem is lett volna időm nagy evésekre.
Köszönöm szépen mindenkinek.
Most már értem mi ez a széklet kontra evés dolog :)
Nekem volt császárom bár az nem programcsászár volt. Délután volt meg a császár, aznap semmit se ettem ugye. Reggel keksz és tea, amíg nem volt széklet, ha volt minden mást lehetett enni.
Bár nekem nem igazán volt nagy étvágyam, pedig hoztak be finomságokat. Sok folyadékot kell majd inni, azt vigyenek be neked, meg amit szeretnél.
Engem is altattak! Én aznap még nem is kívántam semmit, de másnap reggel, már ugyanolyan reggelit kaptam, amit a többiek. Széklet ide vagy oda! És csak másnap délután volt székletem! :)
Ja és Kecskemét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!