Császármetszés után mikor és mit ehetek majd?
Figyelt kérdés
Altatásban fogják végezni szerdán és a család már kérdezgeti mikor és mit ehetek majd, hogy majd hoznak be ezt meg azt. Nem tudom, segitenétek?
Köszönöm előre is.
2013. okt. 28. 12:26
11/14 anonim válasza:
szerintem a család ne vigyen semmit amíg kórházban vagy, max innivalót! én császár napján nem ehettem, másnap egy száraz zsömlét ehettem reggelire és ebédre. harmadnap kaptam levest, lightos dolgokat. háztartási keksz legyen nálad, mert azt ehetsz amennyit bírsz-nekem életmentő volt!
12/14 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszönöm, mindenkit felpontoztam :)
Reggel kell befeküdnöm, nagyjából már tudok ezt-azt mondani mit szabad és mit nem.
Most 2 óránként eszek, éjjel is korog a gyomrom :)
2013. okt. 28. 20:21
13/14 anonim válasza:
nalunk mutet utan ket oraval kenyeret es levest kapsz este mr meleg etelt.masnap infuzio kateter kiveszik es felkelsz ehetsz ihatsz
3. nap szugseg szerint kup
Tudomanyos kiserletek bebizonyitottak hogy a gyors etkezes sokkal jobb a beleknek.
14/14 anonim válasza:
én ettem rendesen, ami viszont nagyon sokat segített a helyhónak van szilvaleve, abból megittam minden nap fél-egy dobozzal... nekem hál Isten nem volt gondom vele,bár beöntést se kaptam előtte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!