Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Még van rá esély, hogy befordu...

Még van rá esély, hogy beforduljon a baba?

Figyelt kérdés

36 hetes vagyok már és még farfekvéses. Nektek mikor fordult be? (Inkább olyanokra vagyok kíváncsi, akiknek későn)

Vagy van valami praktika erre? Nem akarom, hogy császározzanak...

2013. okt. 25. 12:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem a 37. hét után, de nekem több volt a magzatvíz.

Azt mondta a doki, hogy mivel több a magzatvíz, ezért megfordulhat még.

2013. okt. 25. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem 38 hetesen fordult be. jártam kapcsolatanalízisre (nézz utána neten, ha esetleg nem hallottál róla, még nem túl elterjedt), ahol azt mondta az analitikus, nyugodt körülmények között, belső hanggal mondjam el a babámnak minden nap többször is, hogy fontos hogy beforduljon mert úgy könnyebb lesz megszületnie, és úgy a természetes, stb. és pár napon belül megfordult. van aki hisz benne, van aki nem. nekem bevált! egy próbát megér.
2013. okt. 25. 13:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is most a 38. héten fordult be, pedig már letettem a sima szülésről. Még simán befordulhat neked is.
2013. okt. 25. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Nődokim mesélte, hogy császárra kiírt előtti napon még egyszer ránéztek a babára és lám, mégiscsak befordult. Különben simán megcsászározták volna. Szóval az utolsó pillanatig lehetséges, de persze függ a magzatvíztől is.
2013. okt. 25. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:
unokatestvérem az utolsó nap fordult be, de ő alig volt mondjuk 3 kiló és sok volt a magzatvíz
2013. okt. 25. 17:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Bízom benne, hogy még befordul...
2013. okt. 25. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!