Anyukák, hol és milyen módon indult be nállatok a szülés?
Olyan hülyeség de ma azon agyaltam mi lesz ha utcán vagy boltban folyik el a magzatvizem. Vagy mikor épp pingvinezek mondjuk a védőnőkhöz vagy ctre vagy mire.
23hetes vagyok. A 38héttől mar ki se teszem a lábam itthonrol.
Nektek hol és hogyan(magzatvíz v fájások...)indult be?Ja és mikor?
Köszi előre is.
Hehe ismerős szitu :D én március 11-re voltam kiírva és február 11-én szültem :D
De vicces ez a házi őrizet :D
feb 15.én lesz a szülinapom. eszembe jutott mar hogy ha hamarabb jönnne ajándék lenne. de igy is az lesz mert anyukamnak meg marc 16.an van szülinapja.
Igen mondta hogu nem tehetem ki a labam és 20percenként hovogat ha eguedül lennék.
Én most vagyok 33 hetes az első babánkkal, nekem is megfordulnak már a fejemben ilyen gondolatok :) A vizsgálati eredményes/kiskönyves dossziémat én is mindenhova viszem magammal, jövő héten összerakom a táskámat is.
Mondjuk abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy gyalog 5 perc a kórház, szóval még ha a saját lábamon kell bemenni, akkor se lesz nagy gond :)
mi 40kmre lakunk kb a kothaztol igy mindenképp mentő vagy kocsi ha van itthon valaki.
a varosközponttol kb 20-perc sétara lakunk ott vannak a boltok,védőnők orvosi rendelők.
Igy semmiképp nem indulnék el gyalog sehova csak kocsival. persze a kiirt időpont előtt 2héttel egyedül sehova sem gondoltam csak olyan esetek jutottak eszembe h 37hetesen épp nstre vagy mondjuk kenyérért felszaladok a boltba és mar nem haza kell visszajönni.
A párom munkahelye elég tolerans,de ha épp két ellatott közt ingazik mire beér a központba hogy leadja a munkat majd haza az joesetben 35perc is lesz. Addig gondolom lefurodhetek meg menetbe vaghatom magam..csak azért beijjednék. valamiért eddig a szülés megindulasra ugy gondoltam ahogy irtatok is este vagy hajnalban itthon indul be. de azért ez nem törvényszerü.
no hát még van 14hetem a haziőrizetig addig raktarozok ne kelljen sehova menni majd.
sztem am nem voltal felelőtlen.
jo hogy melletted mindig ott tudott lenni valaki. engem a ctre v nstre nem tudom ki fog kisérni főleg ha mar 2naponta kell menni..
te bátor voltal én meg parás sztem.:)
5percnyire laknék de jo volna nem gondolkoznék ilyenen. két fajas közt siman atsétalnék:) hu de irigyellek most. :) könnyü és paramentes szülést minden kedves kismama valaszolonak. a többieknek meg köszönöm az eddig érkezett valaszokat.
Majd ha a második harmadik babával leszel terhes, akkor eszedbe sem jutnak ilyenek, főleg nem házi őrizet.
A nagyért menni kell, el kell látni stb.
Nem teheted meg, hogy a naggyal bezárkóztok hetekre.
Tök igazad van.. De az még a jövő zenéje.. Az első után talán nem leszek majd ennyire parás..
Hisz akkor már anyuka leszek, és az anyukák mindent megoldanak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!