Milyen a szulesi fajdalom? Osztonbol felismerjuk?
Figyelt kérdés
Felek tole,hogy majd nem fogom tudni,hogy beindult valami,ezert remelem,hogy magzatviz elfolyassal fog kezdodni,mert az legalabb egyertelmu...
Nekem ilyen joslok szerintem nem nagyon voltak,vagy legalabbis nem tudtam,hogy az az.Neha ereztem olyat,mintha mindjart megjonne,illetve kemenyedeseim voltak,de ennyi.
Kerlek segitsetek,elso baba es rettegek,hogy mire eszreveszem majd,hogy ez mar a szules,addigra mar esetleg reg be kellett volna indulni a korhazba...
Elore is koszi!
2013. nov. 8. 21:56
11/11 anonim 

válasza:

Hello! 7 hete szültem, ugyanígy paráztam hogy majd nem fogom tudni. Hát fogod!!!! :) Nekem sem volt szinte semmi előjel, csak keményedések, meg mensi szerű fájdalom. Nos ha eljön az idő, azt észre fogod venni, és lesz időd bemenni a kórházba. Ha elfolyik a magzatvíz az egyértelmű, de a fájások is azok. Én is azt hittem majd nem fogom felismerni, hát rögtön tudtam, hogy ez már igazi fájás (mondjuk nekem előtte elment a víz, de nem oszt nem szoroz, hogy mikor megy el a víz, valakinek csak repesztés után megy el, és addigra már tökre kitágul). A fájás az tényleg FÁJ, nem lehet nem észrevenni. Nyugodj meg, minden rendben lesz, és túl leszel rajta. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!