Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A méhlepény megszülése milyen...

A méhlepény megszülése milyen érzés?

Figyelt kérdés
Minden sztori végetért a baba születésével, de a szülés maga még nem. Milyen érzés a lepényt megszülni, mennyire fáj, orvos "belenyúl" a folyamatba, vagy kivárja, míg megszületik magától?
2013. nov. 6. 15:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem úgy nyomták ki eléggé fájt de csak az fájt ahogy nyomta a hasamat elég kellemetlen volt, de nem ijesztgetni akarlak legtöbbször azért megvárják amíg magától jön ki :)
2013. nov. 7. 10:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Én császáros vagyok, saját élményem nincs erről. Viszont egyik barátnőm mesélte, hogy este megszületett a kisfia, és utána az egész éjszakája a méhlepény megszüléséről szólt, reggelre sikerült neki. Ő úgy érezte, hogy folytatódik a szülése fájásokkal, mindennel. Neki ez a rész tette be a kaput. Gondolom, ez a ritkábbik eset. De másnap voltam bent látogatni, és akkor még alig volt magánál, annyira kikészült az egész éjszakázástól a szülése után. Szegény mondta, hogy ezt neki senki nem mondta előre, még csak fel sem készült rá.
2013. nov. 7. 12:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez tényleg valami speciális helyzet volt. Elvileg a fertőzésveszély miatt bent sem hagyhatnák így hosszú órákig...
2013. nov. 7. 12:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem is mondták, hogy nyomjak, és gyorsan kicsusszant. Nem fájt, csak úgy kijött, viszont a szülésznő kicsit ügyetlen volt, és megcsúszott a kezében, vagy nem tudom mit csinált, de a méhlepény "felugrott" a hasamra. Undorító egy valami, ne akard majd megnézni.
2013. nov. 7. 14:12
 15/15 anonim ***** válasza:
NEkem se fájt a doki rásegített egy kis húzással ennyi . Utolsó hát ilyet elképzelem ahogy kapkod a méhlepény után hogy kicsúszik a kezéből a szülésznő... nehari de jót röhögtem:-)
2013. nov. 7. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!