Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A méhlepény megszülése milyen...

A méhlepény megszülése milyen érzés?

Figyelt kérdés
Minden sztori végetért a baba születésével, de a szülés maga még nem. Milyen érzés a lepényt megszülni, mennyire fáj, orvos "belenyúl" a folyamatba, vagy kivárja, míg megszületik magától?
2013. nov. 6. 15:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem fáj, a baba után csak úgy kicsusszan magától. :) észre sem veszed. :)
2013. nov. 6. 15:45
 2/15 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincsen mikor született meg a méhlepény, egyszer csak mondta a doki, hogy a méhlepénnyel is minden rendben, kinn van...

Szóval én sem éreztem egyáltalán, és senki nem piszkált.

Viszont a sógornőmnek nem vált le rendesen, úgyhogy pár nap múlva lekaparták neki, de akkor szülésnél nem piszkálták, csak szóltak neki, hogy majd még meg kell nézni, hogy mi lesz vele, és kapott rá oxi szurit, hátha leválik...

2013. nov. 6. 15:52
 3/15 anonim ***** válasza:

én nem éreztem.a szülésznő mondta nyomjak egyet hogy hamarabb kinn legyen.de gusztustalan fujj :D

aki mellettem szült,annak részben vált csak le.vártak 45 percet és kikaparták

2013. nov. 6. 15:56
 4/15 anonim ***** válasza:
Én sem tudom, mikor jött ki, csak azt, hogy két darabban volt, mert az orvos meglepődött, hogy van egy melléklepény is.
2013. nov. 6. 16:01
 5/15 anonim ***** válasza:

Amikor a baba megszületett, akkor rám helyezték, és amikor már nem pulzált a zsinór, elvágta a férjem. Akkor elvitték a babát megmosdatni és felöltöztetni, ezalatt kellett megszülni a lepényt. A szülésznő mondta, hogy mikor nyomjak, és kicsusszant. Az utolsó szülésemre emlékszem konkrétan, volt utófájás is, szóval olyasmi volt, mint egy szülési fájás, csak nem olyan erős, és mivel minden ki van szépen tágulva, és a lepény is kisebb, mint a baba, ezért könnyedén kicsusszan. A szülésznő meg is mutatta nekem, majd elvitte. Leellenőrzik, hogy minden része megvan-e.

Nem nagy kaland, a szülés után már, nem kell félni tőle! :)

2013. nov. 6. 16:02
 6/15 anonim ***** válasza:

Semmi extra. Kicsúszott magától, és kész, egyszer csak azt vettem észre, hogy valami megint van a lábam között. Nyomnom sem kellett, utófájást sem éreztem. Kijött, megnézték, egyben volt.

Ha nem válik le időben, rá szoktak segíteni, egy kis nyomással, és oxyval, úgy emlékszem, azt én is kaptam, közvetlenül a lepény megszületése előtt.

2013. nov. 6. 16:20
 7/15 anonim ***** válasza:
nekem megnyomkodta az orvos a hasamat és kicsúszott, semmi különös aztán a szülésznővel átnézték megvan teljesen.
2013. nov. 6. 16:51
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mikor jöhetett ki a méhlepényem, mert egyszer csak azt vettem észre, hogy már varrnak össze:D Hál isten nem láttam:D
2013. nov. 6. 16:55
 9/15 anonim ***** válasza:
FUra érzés, egyáltalán nem fájdalmas. A szülésznő húzta ki a köldökzsinórral.
2013. nov. 6. 17:30
 10/15 anonim ***** válasza:
nekem fogalmam se volt mikor jott ki belolem a mehlepeny, szerintem kihuztak belolem:)
2013. nov. 6. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!