Hétvégén töltöm a 18. hetet, fontos, hogy már érezzem a baba mozgását, vagy még lehet, hogy csak később fogom? Egyelőre nem igazán domináns érzés (rúgás) az, amit érzek. (helyette remegés, buborgás) Méhlepény mellső fali.
Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 09:14
1/5 anonim válasza:
19 hetes vagyok és sajnos nem érzem még a babámat!Van aki már 16 hetesen érzi!Ne aggódj ez nagyon változó,biztos hamarosan érezni fogjuk :-))!Kellemes baba várást!
2/5 anonim válasza:
Szia, én olyan 25 hetesen éreztem valamicskét először, úgyhogy ne aggódj :) És sok sikert!
3/5 anonim válasza:
A remegés, buborgás valószínűleg Ő!!!
Az erőteljes rúgásokra még várnod kell egy kicsit, de hamarosan :)
Boldog babavárást!
4/5 anonim válasza:
Szia!Én elöször 19 hetesen éreztem a kislányomat.Akkor már tuti volt,hogy őt érzem.Kis kaparászás meg bugyborékolás volt.De mostmár erős söt néha kellemetlen ahogy mozgolódik.Dehát IMÁDOM és érte mindent kibirok.Mindenkinek változó.30 hetes km
5/5 anonim válasza:
Én először 18+5 hetesen éreztem igazán, előtte csak simogatásokat. azt mondta a védőnő, hogy az első konkrét rúgást írja csak be. Azóta is egyre intenzívebb. Ne aggódj! van még időd. Ja, és nekem is mellső fali... Nem jelent semmit, azt mondta a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!