Mi a véleményetek az apás szülésről?
Én férfiként sosem vágytam arra hogy lássak szülést. Elismerem a világ egyik legcsodálatosabb eseménye, de annyira nem bírom sem a vér látványát, sem azt hogy másokat szenvedni lássak, így a férfiak többsége velem együtt nem vágyik a szülőszobába..
A feleségem kedvéért nehezen, de vállalnám, hogy végig ott legyek mellette. De csak azért, hogy érezze vele vagyok..
Hál istenek a feleségem sem díjazta az apás szülést, így elég érdekes szitu alakult ki nem sokkal a szülés napja előtt.
Én úriemberként már az elején felajánlottam, hogy végig támogatom, a szülőszobában is szoríthatja a kezem ha ez a vágya. (megígértem azt is hogy csendben fogok elájulni)
A feleségem azt hitte, nekem ez fontos, az a vágyam hogy lássam a lányunk születését, így egészen az utolsó hétig tetetett lelkesedéssel örült annak hogy vele leszek. De a végén csak kibökte, hogy nem igazán szeretné ha szülés ideje alatt mellette legyek..Mindig is szégyenlős volt, így úgy érezné, hogy teljesen kiszolgáltatott helyzetben lenne.. Megkért, hogy ne haragudjak rá, de tartsam tiszteletben a kérését, hogy egymaga akar bent lenni.
Örömmel szobroztam a szülőszoba előtt..
Ma a kislányom 4 éves, de hálát adok a feleségemnek, hogy nem kellett átélnem azt ami a szülőszobában zajlik..Nem férfiaknak való..
34/F
Az 1-nél bent volt, szorítottam a kezét, meg se szólalt. Jó volt hogy ott volt.
2-nél szörnyû volt. Az ablakon bámult ki és jajjgatott hogy ô ezt nem bírja. Kértem hogy menjen ki de nem ment.
Amikor végre kiment innivalót venni el is kezdtem tágulni , addig órákig semmi nem volt.
Ha lenne 3. baba tuti nem engedném be. Neki ez nem való.
De barátnõm férje pl büszkén mesélte hogy bent volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!