Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fénykép vs videofelvétel...

Fcsenike kérdése:

Fénykép vs videofelvétel szülés esetén? Ki mit gondol, hogy csinálta?

Figyelt kérdés

2013. okt. 30. 11:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem vigyétek el mindkettőt. :)

Nekünk arról van videónk, amikor már megszültem, felöltöztették, és hármasban maradtunk. Az szép emlék :)

2013. okt. 30. 12:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekünk csak fotòk vannak. Pl mikor a hasamra tették egyből. Videò nem készült, nem szivesen néznèm vissza a szenvedésem. 20 ora vajudás alatt szinte élőhalott lettem, igaz sok mindenre nem emlékszem tisztàn, de nem biztos h szép lenne a videò, inkàbb csak szörnyülködnék.
2013. okt. 30. 15:12
 13/16 anonim ***** válasza:
én örültem volna a videónak, fotók vannak, é n könnyen szültem lehet azért
2013. okt. 30. 15:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Mindegyiknek meg van, az előnye és a hátránya is. Fénykép meg a videói is nagyon jó, csak aki bent lesz nálad család tag az egyszerre mindkettővel nem tudja megörökíteni. Videofelvétel a császármetszéskor és hosszú elhúzódó szüléskor nem jó, de én is inkább a fényképre szavazok.
2013. okt. 31. 08:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia, nalunk fenykepezett a ferjem, video nem keszult, de en azota is banom. Nagyon szivesen visszaneznem. Nem a verre, vagy egyeb durva dokgokra gondolok, hanem ahogy kibuggyanas utan felemeltek a kis lila bekamat, h lassam, ahogy a ferjem elvagja a koldokzsinort, ahogy az elerzekenyulestol sirva fogja karjaban az elso gyermeket....persze ezek a kepek belem egtek akkor, es nagyon jok a fenykepek is, de a kovetkezo gyerkocnel szeretnem ha video is lenne.

Konnyu es gyors szulest es jo egeszseget kivanok!

2013. okt. 31. 22:07
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. nov. 2. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!