Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Derék, has és hüvelyfájdalom...

Derék, has és hüvelyfájdalom a mai napon már jelezheti a szülés közeledtét?

Figyelt kérdés
Ma reggel arra keltem,hogy iszonyatosan fáj a hasam alja, petefésszkem mintha esne ki a helyéről,szakadna le. Derekamról és hátamról nem is beszélve. Kicsit átjrártam magam és jobb lett. Szerintetek ez már a szülés közeledte?
2013. okt. 29. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Hát lehet hamarosan anyuci leszel!! mondjuk nekem semmi bajom nem volt 2ujnyira voltam nyitva amikor haza küldött a doki aznap és délben elkezdődtek a fájások, másnap hajnal fél4re meglett a kislányom:)

Szóval kitartás ha akár vérzel is már az jelezheti mert nyitva van akkor a méhszájad!! SOk kitartást

egy 1éves kislány anyukája:)

2013. okt. 29. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezek már szülési tünetek,lassan babázól ezen héten,vagy jövőhéten.
2013. okt. 29. 15:45
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Hát nem bánnám ha már kibújna, nagyon várjuk már :)

38+4hkm

2013. okt. 29. 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Na hogy vagy??

(az első kommnettelő)

2013. okt. 30. 12:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Ma enyhébbek voltak a fájások, de ugyanúgy jelentkeztek. Holnap kell mennem kontrollra, kiváncsi vagyok,hogy mit mond a doki.
2013. okt. 30. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!