Szent Margit Kórház?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lakcím szerint a fent említett kórházhoz tartozom. Tudtok ajánlani szülész orvost, akiben maximálisan megbíztatok terhességetek/szülésetek alatt? Szeretnék megbízni egy orvost, aki kedves, főképp türelmes, profi és nem kér 150 ezer ft-ot a szülésért. Köszönöm2013. okt. 29. 13:59
1/9 anonim válasza:
Sárvári János, nagyon megbízható!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Másnak tapasztalat?
2013. okt. 29. 17:13
3/9 anonim válasza:
Szia!Èn egy nônèl szûltem,elôszôr kicsit furi volt menni vizsgàlatra de aztàn ùgy voltam vele hogy mindegy hogy fèrfi vagy nô turkàl :-) ìgy is ùgy is rossz.Balogh Beatrix volt az orvosom.Nagyon meg voltam vagyok vele elègedve,mindìg hìvhattam ha bàrmi gondom volt,szûlèsnèl szinte vègig velem volt,pont a szabadságját tôltötte mikor elfolyt a vizem de hívtam és sietett be a kórházba.Szerinte egy nô sokkal humánusabb egy másik nôvel szemben szûlêssel kapcsolatban mint egy férfi,én ôt öszintén csak ajánlani tudom.70ezret kért.
4/9 anonim válasza:
Bocsi szerintem-et akartam ìrni,utolsò voltam.
5/9 A kérdező kommentje:
Ez jó ötletnek tűnik :) köszönöm
2013. okt. 30. 16:39
6/9 anonim válasza:
Örülök ha esetleg segìthettem.A Margit Kòrhàz honlapjàn megtalàlod a szàmàt!
7/9 anonim válasza:
Én is Balogh Beatrixnál szültem, nekem nem volt fogadott orvosom, csak ő volt ügyeletes. Nagyon aranyos, kedves volt. Semmi rosszat nem tudok róla mondani. Sokan szültünk akkor, de bent volt annyit, amennyit kellett. Még a gátvédelem is sikerült! :)
8/9 anonim válasza:
Kedves utolsò!Megkèrdezhetem hogy mikor szûltèl a Beatrixnàl?
9/9 anonim válasza:
Tavaly júliusban szültem a doktornőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!