Margit kórházba mit kell vinni szülésre és utána?
Figyelt kérdés
Láttam a neten a csomagok listáját de szerintem olyan dolog is van bele írva ami nem feltétlenül kell. Valaki aki már szült ott adna egy kis támpontot nekem hogy kb mit vigyek?2013. szept. 23. 13:58
1/6 anonim válasza:
Szülôszobàra vigyèl 2hàlòinget(ha az egyik vères lesz,èn hànytam sokat,tehàt jòl jött zuhanyozàs utàn mègegy),kell papucs,eldobhatò bugyi,betèt abbòl 4-5db-ot vittem a szülôszobára,többi kint volt a tàskàba,nagy törölközô,kis törölközô arcot törölni ha leizzadsz,vittem kicsit tusfûrdôt(dm-be vettem),izzadàsgàtlòt,szôlôcukor,sz.mentes àsvànyvìz,fènykèpezô vagy telò,p.seeping kb enni a szûlôszoba.Gyermekàgyra 3-4hàlòing köntös eldobhatò bugyik(tenàt vettem),szoptatòs melltartò,melltartò betèt,zuhanyzòs papucs,törölközôk,tiszasàgi felszerelès,betètek,wcpapìr,zsepi, èn vittem szilviàt mert zuhanyzàs utàn azzal törôltem meg elôszôr magam ott alùl aztàn a törcsivel,így nem lett minden törcsim vères,telefontöltô,pohàr,evôeszköz,kispàrna(èn vittem,jò volt a kezem alà tennis szoptatàsnàl).Babànak 2cumisüveg,positôrlô,posikrèm,pelus,textilpelenka,takarò,èn vitten neki ruhàt(ès majdnem mindenki a szobàba)mert az az angolpolya amibe teszik össze-vissza tekeredik rajta,kènyelmesebb a sajàt ruhàja,kissapka,karmolàs ellen kesztyû.Kb ennyi jutott eszembe hìrtelen,nyugodtan kèrdezz ha v.mire kìvàncsi vagy. Mikor szûlsz ott,ès kinèl?Èn 11hete szûltem ott.Teljesen meg voltam elègedve.
2/6 anonim válasza:
p.zsepit akartam ìrni,ja ha apàs szûlès lesz,pàrodnak innivalò,valami ràgcsàlnivalò,meg kell neki papucs.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen apás szülés lesz, dec.22 re vagyok kiírva, már kezdem írni a listát hogy mit pakolászok meg most szerzem be a cuccokat, 2 szoptatós háló inget vettem szerintem az elég lesz :) plusz teszek még el ha azokkal valami lesz. Szeritned vigyek be mellszívót vagy nem kell? Elős lányomnál nem vittem magammal akkor sote II.n szültem és ott volt gépi, jó hasznát vettem mert nagyon beindult a tejem. Ruhát akkor nem kötelező vinni? mert itthon is angol pólyánk lesz imádtam a lányomat is abba tettem majd 4 hós koráig amikor elkezdett mászni.
2013. szept. 23. 16:17
4/6 anonim válasza:
Ha akarsz vihetsz mellszìvòt,bàr azt fogjàk mondani a baba legyen minèl többet a cicin. Kinèl fogsz szûlni?Van fogadott dokid?Nekem nem volt elèg 2hàlòing.:-)
5/6 anonim válasza:
Ja nem kötelezô ruhàt vinni a babànak.
6/6 A kérdező kommentje:
Nincs fogadott orvosom, terhesgondozásra Magyar Attilához járok, de ügyeletesnél fogok szülni
2013. szept. 25. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!