Gátmetszés mennyire fájdalmas szülés közben?
Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 11:19
1/12 anonim válasza:
szülés közben semennyire. utána igen, de a mértéke attól függ, mennyire "jól" csinálták. ha szerencséd van, nem lesz sok gondod vele, ha nem, még hónapok múlva is fáj
2/12 anonim válasza:
Nekem fájdalomcsillapítás nélkül csinálták, arányaiban eltörpül a szülési fájdalomhoz képest, de azért határozottan éreztem. Én humánusabbnak tartom, ha helyileg érzéstelenítik. Erre kérdezz rá szerintem én meglepődtem, hogy csak úgy nyisszantottak egyet.
3/12 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy itt is fájás alatt csinálják. Volt nekem is. Nem éreztem belőle semmit. Mikor már kinn volt a baba, akkor mondta az orvos, hogy kapok még néhány öltést, én visszakérdeztem, hogy mégis mit akar varrni. Akkor mondta meg. A varrásnál viszont éreztem néhány szúrást, hiába a lidokain, nem volt kellemes.
4/12 anonim válasza:
Én a gátmetszést észre sem vettem, de a varrása fájt.
6/12 anonim válasza:
Egy pillanatnyi éles fájdalmat éreztem csak. Abszolút kibírható volt.
7/12 anonim válasza:
semmit nem éreztem belőle, a szülési fájdalommal voltam elfoglalva
8/12 anonim válasza:
Én nagyon féltem tőle, sőt szülés közben sasoltam is, hogy mikor vág a doki, persze mindig szóltak, hogy csukjam már be a szemem. Én nem éreztem, hogy mikor vágott, annyira feszült ott már minden. Nekem a varrás sem fájt, kaptam érzéstelenítőt rendesen, én ezt kértem is külön, mert egyszer már varrták össze a gátamat egy sérülés miatt, és tudtam, hogy mennyire tud fájni érzéstelenítő nélkül.
9/12 anonim válasza:
semennyire, észre sem fogod venni, ha jó a doki akkor a varrásnál is csak minimális dolgot fogsz érezni nekem jegelni sem kellett , felszívodó varratot kaptam 1-2hónapon belül már az is kilökődött !! Én a Péterfyben szültem
10/12 anonim válasza:
Èn ettől féltem a legjobban. Nem volt tolòfájás, amikor elkezdtem nyomni egyből azt néztem h a doki mikor veszi a kezébe azt a bizonyos eszközt. Végül semmit nem éreztem belőle, csak olyan furcsa volt, hidegség. Na aztán hetekig szenvedtem tőle, sírni tudtam volna annyira fájt. Àllva ettem, állva csináltam mindent, csak ne kelljen leülnöm mert ordítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!