Nagyon fáj a gátmettszés, kap az ember oda helyi érzéstelenítést?
Ugye nem érzéstelenítő nélkül megy?:S és mindig szükség van erre első babánál? És a méhszájsebem rosszabbodna szüléstőL?
Rettegek ezektől,emiatt nem tudom,akarok e valaha gyereket,ráadásul a császármettszést nem élném túl:S L20
Gátmetszesnel nem adnak erzestelenitot, nincs ra idö. De ne félj tőle, hidd el hogy amikor csinálják, az lesz a legkisebb gondod. Akkor mar annyira finishben van az ember, van aki meg sem érzi.
Ne félj ezektől a dolgoktól annyira, mindenki túléli.
Szia!
Fájás alatt csinálják, így elvileg annyira nem érzed, bár Én első gyereknél megúsztam és csak azt tudom írni amit nekem is mondtak. Szóval nem attól függ, hogy első gyerek vagy az ötödik, hanem attól hogy tágulsz, mekkora a babád, mennyire vagytok fáradtak, mennyire kell sietni a kijövetelével...
Nekem is volt méhszájsebem ami a várandósság alatt magától elmúlt. Akkor tudtam meg, hogy van mikor 7 hetesen elmentem dokihoz, hogy úgy néz ki kisbabám lesz.
Nem szabad ezekre gondolni. Hisz ilyen gondolatokkal az utcára sem lenne szabad kimenni, mert bármikor elüthetnek, kirabolhatnak... Gondolj arra, hogy egy gyönyörű, édes, illatos, csepp emberke a végeredmény amiért érdemes kibírni a fájdalmat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!