Nagyon fáj a gátmettszés, kap az ember oda helyi érzéstelenítést?
Ugye nem érzéstelenítő nélkül megy?:S és mindig szükség van erre első babánál? És a méhszájsebem rosszabbodna szüléstőL?
Rettegek ezektől,emiatt nem tudom,akarok e valaha gyereket,ráadásul a császármettszést nem élném túl:S L20
Egyenlőre tegyél meg mindent azért ,hogy ne ess teherbe,ha nem szeretnéd! 20 évesen lehet,hogy sokan így gondolkodnak mint te,bár ezt sosem tartottam normálisnak,de lehet,hogy pár év múlva annyira anya akarsz majd lenni,hogy az ilyen kis apróságok nem fognak eltántorítani attól,hogy gyereket szülj!
Még nem szültem,24 éves vagyok,félek én is ,hogy a testem csúnyább lesz,de nem érdekel ez már.A fájdalom meg eddíg sem érdekelt,elmúlik.
Amúgy miért veszítenéd el a párod?
Aki elhagy azért, mert 20 évesen nem szülsz neki, az elhagyna gyerekkel is.
Amúgy meg túléled. Lehet, hogy ott azt hiszed, hogy nem, de igen. És látod, mennyi nő vállal két-három-sok gyermeket. Pedig nekik is fájt az első.
Ha ilyen hülye vagy, akkor nem emiatt fog elhagyni:)
Két gyereket szültem, a gátmetszést egyiknél sem éreztem. Nekem közvetlen a kitolás előtt csinálták, az előtte való több óra vajúdás miatt valahogy nem a gátmetszés miatt parázik az ember.
Egyébként nem is mindig csinálnak gátmetszést, ja és lábjegyzet: a varrás az fáj. De baromira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!