Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon fáj a gátmettszés, kap...

Nagyon fáj a gátmettszés, kap az ember oda helyi érzéstelenítést?

Figyelt kérdés

Ugye nem érzéstelenítő nélkül megy?:S és mindig szükség van erre első babánál? És a méhszájsebem rosszabbodna szüléstőL?

Rettegek ezektől,emiatt nem tudom,akarok e valaha gyereket,ráadásul a császármettszést nem élném túl:S L20

2013. jún. 23. 20:10
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
csak a kapcsolatomat féltem,de biztos van megoldásörökbefogadás,vagy van aki nem akar gyereket.
2013. jún. 23. 20:26
 12/30 gabszem ***** válasza:
én egyáltalán nem éreztem. varrásnál meg adnak érzéstelenítést.
2013. jún. 23. 21:06
 13/30 anonim ***** válasza:
Én éreztem, és fájt. Még hónapokig fájt. De a vajúdás 1000x jobban fájt.
2013. jún. 23. 21:08
 14/30 anonim ***** válasza:

Egyenlőre tegyél meg mindent azért ,hogy ne ess teherbe,ha nem szeretnéd! 20 évesen lehet,hogy sokan így gondolkodnak mint te,bár ezt sosem tartottam normálisnak,de lehet,hogy pár év múlva annyira anya akarsz majd lenni,hogy az ilyen kis apróságok nem fognak eltántorítani attól,hogy gyereket szülj!

Még nem szültem,24 éves vagyok,félek én is ,hogy a testem csúnyább lesz,de nem érdekel ez már.A fájdalom meg eddíg sem érdekelt,elmúlik.

Amúgy miért veszítenéd el a párod?

2013. jún. 23. 21:08
 15/30 A kérdező kommentje:
mert ő nagyon szeretne apa lenni,és attól félek,elhagy,és keres olyat,aki majd szül neki:(
2013. jún. 23. 21:16
 16/30 anonim ***** válasza:

Aki elhagy azért, mert 20 évesen nem szülsz neki, az elhagyna gyerekkel is.

Amúgy meg túléled. Lehet, hogy ott azt hiszed, hogy nem, de igen. És látod, mennyi nő vállal két-három-sok gyermeket. Pedig nekik is fájt az első.

2013. jún. 23. 21:19
 17/30 anonim ***** válasza:

Ha ilyen hülye vagy, akkor nem emiatt fog elhagyni:)

Két gyereket szültem, a gátmetszést egyiknél sem éreztem. Nekem közvetlen a kitolás előtt csinálták, az előtte való több óra vajúdás miatt valahogy nem a gátmetszés miatt parázik az ember.

Egyébként nem is mindig csinálnak gátmetszést, ja és lábjegyzet: a varrás az fáj. De baromira.

2013. jún. 23. 21:43
 18/30 anonim ***** válasza:
A gátmetszés nem igazán fájt, kicsit csípő, meleg érzésem volt tőle, ahol vágott a doki, de az egyéb fájdalmak mellett nem nevezném fájdalomnak. A varrás 30 perce viszont elviselhetetlen volt, az érzéstelenítő annyi volt, mint szarnak a pofon, inkább szültem volna még egyszer helyette...
2013. jún. 24. 00:08
 19/30 anonim ***** válasza:
Szia.En egy hónapja szültem,fájdalomcsillapítóval.A gátmetszest eszre sem vettem es a varras sem fajt nekem,alig mondhatnam meg kellemetlen erzesnek is.Mint utolag megtudtam a paromtol varras elott nyomtak meg belem egy kis EDA-t igy tenyleg szinte eszre sem vettem.
2013. jún. 24. 06:35
 20/30 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem 20 évesen Te még éretlen vagy (vannak, akik már ennyi idősen nem azok) a babához, ha az alapján határozod meg, hogy fogsz e szülni, hogy mennyire fáj maga a szülés vagy a gátmetszés. Kívánom, hogy ennél értelmesebb fájdalmad soha ne legyen. Én sem voltam még soha kórházban, nem műtöttek semmivel, soha... De egy betegség miatti műtét, fájdalom sokkal borzasztóbb, mint a szülés fájdalma, aminek oka és csodálatos célja van. Azt viszont sajnos nem tudod befolyásolni, hogy soha ne legyél beteg...Soha ne kerülj kórházba...
2013. jún. 24. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!